Klicka för fler bilder

Radhus i Lagos

Lagos, Västra algarve, Portugal

998 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Boarea

   Mäklare

  • 300 m²

   5 rum

   City & Country Homes

Vacker 2-plansvilla med pol til salu i Cerro das Mós, Lagos. En villa med utmärkt läge, nära stadens centrum, Lagos Marina och alla bekvämligheter. Byggd på två våningar, finish och utrustning av högsta kvalitet, med energiklass A. Stora täckta och öppna terrasser, uteservering med grill, liten trädgård och pool. Fantastisk utsikt över staden och Lagosbukten från fastigheten.
Utrustningen inkluderar solpaneler för vattenuppvärmning, central golvvärme, förinstallation för luftkonditionering, uppvärmd pool, trädgård med automatisk bevattning, automatiska grindar och garage.

Om mäklaren - City & Country Homes

Fastighetsbyrån City & Country Homes finns i södra Sverige i Hjärup, utanför Lund.
Vi är auktoriserade fastighetsmäklare och civilekonomer. Vårt företag är medlem i FMF-Fastighetsmäklarförbundet.

Företaget har nödvändiga ansvarsförsäkringar, detta ger dig som köpare trygghet och säkerhet vid din bostadsaffär.
Vår specialité är bostäder till salu belägna utomlands i de länder vi svenskar speciellt efterfrågar ett andra boende eller permanentboende.

Vi förmedlar bostäder i Brasilien, Dubai (Förenade Arabemiraten), England (Storbritannien), Florida (USA), Frankrike, Italien, Monaco, Portugal, Spanien och Thailand. Vi förmedlar även hus och lägenheter till salu i Sverige.

Vi samarbetar med lokalt registrerade advokater, registrerade mäklare och licensierade byggare i samtliga länder vi förmedlar bostäder i. Merparten av våra kollegor är svenskar, allt för att ge dig ett tryggt och säkert köp utomlands.

Gå till mäklare

998 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Mäklare

  • 300 m²

   5 rum

   City & Country ...