Radhus i Lagos, Lagos

Klicka för fler bilder

Radhus i Lagos

Lagos, Västra Algarve, Portugal

2 300 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Mäklare

   WebbNr

  • 260 m²

   8 rum

   City & Country Homes

   OBJ31171_1655603136

Spara som favorit

Modern villa under konstruktion med 6 sovrumssviter och ett kontor med ett magnifikt läge nära Rio Alvor och Palmares Golf Vale da Lama vid Ria de Alvor. Byggs på en 2 hektar stor tomt, med lyxiga material och utrustning, i en unik omgivning vid Algarves kust. Villan har 6 sovrumssviter med en minimiyta på 30 m2, kontor, stort vardagsrum på 60 m2, mycket rymligt kök med tvättstuga, vinterträdgård, stort garage för 4-5 bilar samt bottenplan på 250 m2 för allehanda aktiviteter. Stora täckta och öppna terrasser med stora sällskapsytor. Pool på 60 m2. Luftkonditionering i alla rum - även i köket, treglas isolerglasfönster, centraldammsugarsystem, solpaneler för värme och el, golvvärme.

Om mäklaren - City & Country Homes

Fastighetsbyrån City & Country Homes finns i Båstad i södra Sverige.

Vi är auktoriserade fastighetsmäklare och civilekonomer. Vårt företag är medlem i FMF-Fastighetsmäklarförbundet.

Företaget har nödvändiga ansvarsförsäkringar, detta ger dig som köpare trygghet och säkerhet vid din bostadsaffär.

Vår specialité är bostäder till salu belägna utomlands i de länder vi svenskar speciellt efterfrågar ett andra boende eller permanentboende.

Vi förmedlar bostäder i Brasilien, Dubai (Förenade Arabemiraten), England (Storbritannien), Florida (USA), Frankrike, Italien, Monaco, Portugal, Spanien och Thailand. Vi förmedlar även hus och lägenheter till salu i
Sverige.

Vi samarbetar med lokalt registrerade advokater, säljare med säljuppdrag hos oss, lokalt registrerade mäklare och licensierade byggare i samtliga länder vi förmedlar bostäder i. Merparten av våra kollegor är svenskar, allt för att ge dig ett tryggt och säkert köp utomlands.

Gå till mäklare

2 300 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Mäklare

   WebbNr

  • 260 m²

   8 rum

   City & Country ...

   OBJ31171_1655603136