Lägenhet i Lagos, Lagos

Klicka för fler bilder

Lägenhet i Lagos

Lagos, Västra Algarve, Portugal

195 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Boarea

   Mäklare

  • 80 m²

   2 rum

   City & Country Homes

Spara som favorit

2-rumslägenheter under konstruktion med 1 och 2 sovrum i Praia da Luz med ett utmärkt väldigt nära Luz centrum och stranden. Ett projekt av den kända arkitekten Vitor Vilhena med 2 mindre byggnader med 3 lägenheter per hus, en på varje plan, i modern stil med material och utrustning med hög kvalitet och stora terrasser med god solexponering. Det fullt utrustade köket har Teka utrustning. Solpaneler, luftkonditionering, elektriska jalusier. Husen planeras vara färdigställda i maj 2019. Detta exklusiva projekt kan vara en god inkomstkälla vid säsongsuthyrning eller en idealisk plats för avslappnande ledigheter. Kontakta oss så fort som möjligt för mer information med tanke på de få lägenheterna.

Om mäklaren - City & Country Homes

Fastighetsbyrån City & Country Homes finns i Båstad i södra Sverige.

Vi är auktoriserade fastighetsmäklare och civilekonomer. Vårt företag är medlem i FMF-Fastighetsmäklarförbundet.

Företaget har nödvändiga ansvarsförsäkringar, detta ger dig som köpare trygghet och säkerhet vid din bostadsaffär.

Vår specialité är bostäder till salu belägna utomlands i de länder vi svenskar speciellt efterfrågar ett andra boende eller permanentboende.

Vi förmedlar bostäder i Brasilien, Dubai (Förenade Arabemiraten), England (Storbritannien), Florida (USA), Frankrike, Italien, Monaco, Portugal, Spanien och Thailand. Vi förmedlar även hus och lägenheter till salu i
Sverige.

Vi samarbetar med lokalt registrerade advokater, säljare med säljuppdrag hos oss, lokalt registrerade mäklare och licensierade byggare i samtliga länder vi förmedlar bostäder i. Merparten av våra kollegor är svenskar, allt för att ge dig ett tryggt och säkert köp utomlands.

Gå till mäklare