Lägenhet med 3 sovrum i Lagos, Lagos

Klicka för fler bilder

Lägenhet med 3 sovrum i Lagos

Lagos, Västra Algarve, Portugal

285 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Mäklare

   WebbNr

  • 0 m²

   3 rum

   B&P Real Estate Agency

   BPA2898-T3

Spara som favorit

Lyxig och modern lägenhet med 3 sovrum i en byggnad med underjordiskt garage och en pool på takterrassen, gemensamt för ägarna.

Denna byggnad är praktiskt taget redo för ockupation med licens som förväntas vara på plats september / oktober i år.
Det ligger i ett bostadsområde i Lagos, några minuter från alla bekvämligheter och 5 minuters tillgång till motorvägen A22. Det kommer att bestå av 6 T2-lägenheter och 6 T3-lägenheter.

Lägenheterna kommer att vara färdiga till en hög standard med kvalitet och moderna material och apparater. Boendet består av en vardags- och matplats och ett fullt utrustat öppet kök med integrerade apparater som delar en bred terrass, 2 dubbelrum med inbyggda garderober och två badrum, ett är badrum.

Taket är gränsat till höga blomsterbäddar och glasmonterade väggar för att ge avskildhet till en härlig solterrass och delad pool med ett gemensamt badrum.

Ytterligare funktioner inkluderar: dubbla fönster, elektriska fönsterluckor, inverterad kylning och värmekonditioneringssystem installerat, solpaneler för vattenvärme, trägolv.

Lägenheten kommer att ha en tilldelad parkeringsplats för två bilar i det underjordiska garaget.

Priserna för T3 är från 285.000 € till 325.000 € för takvåningen.

Detta är en möjlighet att skaffa en modern och ny lägenhet med all modern design och komfort.

Karta - Lägenhet med 3 sovrum i Lagos

Juridisk rådgivning i Portugal

Martinez Echevarria är en Internationell advokatbyrå, som grundades år 1983 på Costa del Sol och har sedan dess strävat efter att erbjuda en professionell juridisk rådgivning av allra högsta kvalitet.

Byrån i är i dagens läge en referenspunkt för fastighetsrätt samt juridiska rättväsendet och erbjuder en tvärvetenskaplig juridisk rådgivning till både företag och privatpersoner.


Vi känner till området och vi vet att en förstklassig service innebär inte bara att ge expertråd och hjälp, men också att se till att våra klienter har ständigt tillgång till aktuell information om frågor som kan påverka dem och/eller deras verksamhet.

Läs mer