Modern ny villa nära stranden., Lagos

Klicka för fler bilder

Modern ny villa nära stranden.

Lagos, Västra Algarve, Portugal

699 500 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Byggår

   Mäklare

   WebbNr

  • 0 m²

   8 rum

   2019

   Portugal Mäklarna

   0508745992

Spara som favorit

Kedjehus med modern arkitektur, designad av en av de mest typiska arkitekterna i Algarve, belägen i ett bostadsområde bara 10 minuter från gamla stan och stränderna D. Ana, Porto och Porto de Mós.
Bestående av 2 våningar, på bottenvåningen finns det ett kök med öppenplanlösning mot vardagsrummet. Från vardagsrummet finns det en utgång som leder till poolområdet. Köket är fullt utrustat och har utgång till den privata trädgården. Det finns även ett sovrum / kontor och utgång till garage och tvättstuga.
På första våningen finns 3 sviter, 2 av sovrummen har utgång till en fin och solig balkong med utsikt över poolen. Alla sovrum är utrustade med stora garderober.
Det finns luftkonditionering i vardagsrummet / matsalen och mastesviten, solpaneler, ledbelysningssystem, 9x3m pool och anlagda trädgårdar. Villan erbjuder förinstallation av golvvärme. Det finns även möjlighet att installera en v��rmepump.
Centralt belägen villa, perfekt för boende!

Den återgivna informationen är inte bindande och att ta del av dokumentationen av fastigheten innebär inte någon bekräftelse.
#ref:ALG1911

Karta - Modern ny villa nära stranden.

Juridisk rådgivning i Portugal

Martinez Echevarria är en Internationell advokatbyrå, som grundades år 1983 på Costa del Sol och har sedan dess strävat efter att erbjuda en professionell juridisk rådgivning av allra högsta kvalitet.

Byrån i är i dagens läge en referenspunkt för fastighetsrätt samt juridiska rättväsendet och erbjuder en tvärvetenskaplig juridisk rådgivning till både företag och privatpersoner.


Vi känner till området och vi vet att en förstklassig service innebär inte bara att ge expertråd och hjälp, men också att se till att våra klienter har ständigt tillgång till aktuell information om frågor som kan påverka dem och/eller deras verksamhet.

Läs mer