LUXURY 2 SOVRUM LÄGENHET MED LOVELY havsutsikt, Lagos

Klicka för fler bilder

LUXURY 2 SOVRUM LÄGENHET MED LOVELY havsutsikt

Lagos, Västra Algarve, Portugal

645 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Mäklare

   WebbNr

  • 113 m²

   Abacoz

   AB0122

Spara som favorit

Denna lyxiga lägenhet med 2 sovrum ligger på första våningen i en högkvalitativ villa med tre våningar. Beläget vid den underbara Porto de Mós-stranden med enastående utsikt över havet, poolen och trädgården från den vackra stora terrassen. Den byggdes till en hög standard och säljs möblerad och dekorerad. Lägenheten har en gemensam utomhuspool, en barnpool, uppvärmd inomhuspool, jacuzzi, bastu och ett välutrustat gym. Den spektakulära gemensamma takterrassen har utsikt över havet och är också utrustad med en jacuzzi för att njuta av den fantastiska utsikten i total avkoppling. Ingår också en parkeringsplats med förvaring i underjordisk parkering. Det enda som saknas i denna fantastiska lägenhet är den stolta nya ägaren!

Karta - LUXURY 2 SOVRUM LÄGENHET MED LOVELY havsutsikt

Juridisk rådgivning i Portugal

Martinez Echevarria är en Internationell advokatbyrå, som grundades år 1983 på Costa del Sol och har sedan dess strävat efter att erbjuda en professionell juridisk rådgivning av allra högsta kvalitet.

Byrån i är i dagens läge en referenspunkt för fastighetsrätt samt juridiska rättväsendet och erbjuder en tvärvetenskaplig juridisk rådgivning till både företag och privatpersoner.


Vi känner till området och vi vet att en förstklassig service innebär inte bara att ge expertråd och hjälp, men också att se till att våra klienter har ständigt tillgång till aktuell information om frågor som kan påverka dem och/eller deras verksamhet.

Läs mer