TRE SOVRUM HALVLÖS VILLA UNDER, Lagos

Klicka för fler bilder

TRE SOVRUM HALVLÖS VILLA UNDER

Lagos, Västra Algarve, Portugal

685 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Mäklare

   WebbNr

  • 235 m²

   6 rum

   Marcela Properties

   c3616

Spara som favorit

Parhus villa med hög kvalitet konstruktion och modern design, belägen inom gångavstånd från stranden, småbåtshamnen och alla bekvämligheter.

Villan är fördelad på 3 våningar.
Bottenvåningen består av ett vardagsrum med öppen planlösning och ett fullt utrustat kök med apparater från Bosch och ett gästbadrum.
1: a våningen består av 3 sovrum och 2 badrum.
Källaren har 2 förråd och plats för 2 bilar.
Det finns också ett fritidsområde på takterrassen med jacuzzi där du kan njuta av havsutsikten.

Fastigheten drar nytta av solpaneler för vattenuppvärmning, luftkonditionering, golvvärme, centraldammsugare, inbyggda garderober, elektriska fönsterluckor, tvåglasfönster, elektriska handduksskenor i badrummen, trätrappor, keramikgolv på bottenvåningen och trägolv i sovrummen, video intercom-system och elektriska grindar.

På utomhusområdet finns en 6m x 3m pool med saltbehandling, grillplats, dusch och trädgård.

Tomtområde: 215m2. Byggyta: 235m2.
Förväntat slutdatum: mars 2022

Missa inte detta tillfälle!

Juridisk rådgivning i Portugal

Martinez Echevarria är en Internationell advokatbyrå, som grundades år 1983 på Costa del Sol och har sedan dess strävat efter att erbjuda en professionell juridisk rådgivning av allra högsta kvalitet.

Byrån i är i dagens läge en referenspunkt för fastighetsrätt samt juridiska rättväsendet och erbjuder en tvärvetenskaplig juridisk rådgivning till både företag och privatpersoner.


Vi känner till området och vi vet att en förstklassig service innebär inte bara att ge expertråd och hjälp, men också att se till att våra klienter har ständigt tillgång till aktuell information om frågor som kan påverka dem och/eller deras verksamhet.

Läs mer