Lägenhet i Malaga, Malaga

Klicka för fler bilder

Lägenhet i Malaga

Malaga, Spanien

995 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   WebbNr

   Mäklare

  • 102 m²

   3 rum

   OBJ22215_166871...

   Mäklarringen

Spara som favorit

I hjärtat av Malagas gamla stadsdel - Centro Historico finner vi denna spektakulära takvåning med en hörnterrass som omger bostaden, insup atmosfären medan du sitter i jacuzzin eller i relaxhörnan.
Rymlig och väldigt elegant inredd bostad med två sovrum, och två badrum, ena sovrummet och badrummet uppe i etage via en smakfull trapp, den andra med utgång till den härliga terrassen.
Elegant kök och genomgående i bostaden är många praktiska och smakfulla lösningar som gör den här bostaden unik.
Vardagsrum och matsal med väldigt högt till tak som ger en känsla av rymd och sammansmälter med terrassen.
Byggnaden har total renoverats och stod klar 2014, den gamla vackra fasaden på byggnaden har sparats. Under byggnaden i direkt anslutning via hiss från din takvåning finns garageplats och förråd som ingår.
Ett stenkast ifrån byggnaden finns den gamla saluhallen Atarazanas och i närområdet finns stort utbud av tapasbarer och caféer och små affärer. Bostaden ligger 300 meter ifrån stadens mest kända shopping gata och 500 meter ifrån havet och drygt en km från hamnen.
Perfekt boende för dej som älskar Malagas stadspuls eller för dej som söker en investering då denna bostaden genererar stora intäkter till ägarna i form av uthyrning i dagsläget.

Karta - Lägenhet i Malaga