Fantastisk lägenhet till salu i Marbella (Soul Marbella), Marbella

Klicka för fler bilder

Fantastisk lägenhet till salu i Marbella (Soul Marbella)

Marbella, Malaga provinsen, Spanien

775 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Byggår

   Mäklare

   WebbNr

  • 172 m²

   4 rum

   2021

   AEDAS Homes

   90_637021615303231096

Spara som favorit

Soul Marbella, i Santa Clara Golf Estate, är ett spektakulärt projekt av AEDAS Homes. 200 bostäder av olika typer kommer att erbjudas, inklusive villor, parhus och lägenheter, med exceptionell utsikt över Medelhavet och golfbanan, omgiven av ett välskött landskap, där frid och välbefinnande är grunden.
II fas 1 kommer AEDAS Homes att bygga en utveckling som omfattar 42 enheter, 28 lägenheter fördelade i fyra kvarter på fyra nivåer, vardera, 12 halvthus och 2 undantagna hus. Spänner från 171 m2 till 249 m2. Varje hus kommer att ha sin egen trädgård och möjlighet till egen swimmingpool (tillval). Och liksom alla hem byggda av AEDAS, kommer de att vara energieffektiva.

Karta - Fantastisk lägenhet till salu i Marbella (Soul Marbella)

Juridisk rådgivning i Spanien

Martinez Echevarria är en Internationell advokatbyrå, som grundades år 1983 på Costa del Sol och har sedan dess strävat efter att erbjuda en professionell juridisk rådgivning av allra högsta kvalitet.

Byrån i är i dagens läge en referenspunkt för fastighetsrätt samt juridiska rättväsendet och erbjuder en tvärvetenskaplig juridisk rådgivning till både företag och privatpersoner.


Vi känner till området och vi vet att en förstklassig service innebär inte bara att ge expertråd och hjälp, men också att se till att våra klienter har ständigt tillgång till aktuell information om frågor som kan påverka dem och/eller deras verksamhet.


Martinez Echevarria har ett team med runt 120 jurister, 16 kontor i fyra olika länder. Vi är stolta över att utgöra en grupp av internationella jurister, som specialicerar sig i att tillhandahålla skräddarskydda juridiska tjänter till en krävande internationell klientskrets.

Läs mer