4 bäddar 4 bad suverän villa med 225m2 terrasser, 350m2 privat trädgård och en 91m2 solarium (Soul Marbella), Marbella

Klicka för fler bilder

4 bäddar 4 bad suverän villa med 225m2 terrasser, 350m2 privat trädgård och en 91m2 solarium (Soul Marbella)

Marbella, Malaga provinsen, Spanien

1 232 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Byggår

   Mäklare

   WebbNr

  • 483 m²

   5 rum

   2021

   AEDAS Homes

   90_637158261850449012

Spara som favorit

Bostaden har en privat pool på 35 m². Komplexet som omger golfbanan är en av de mest prestigefyllda privata utvecklingen i Marbella.

Soul Marbella, i Santa Clara Golf Estate, är ett spektakulärt projekt av AEDAS Homes. 200 bostäder av olika slag kommer att erbjudas inklusive villor, parhus och lägenheter, med enastående utsikt över Medelhavet och golfbanan, omgiven av ett välskött landskap, där lugn och välbefinnande är nyckeln.

Ett privat bostadsområde på hög nivå som har enastående utsikt över golfbanan och Medelhavet. En oslagbar möjlighet att, men en nybyggd lägenhet i Marbella, med något för alla smaker och behov, hittar du allt här.

Soul Marbella har utformats som ett globalt projekt där varje linje och varje vinkel är noggrant utformad för att uppnå en välbalanserad effekt. Det fantastiska växtlivet i trädgårdarna, liksom vattnet i poolerna och klipporna längs väggarna, ger en naturlig touch som hjälper till att integrera hela komplexet i dess omgivningar. Dessutom gör denna utveckling det bästa av det ständigt närvarande Medelhavsljuset som översvämmar in i varje rum genom glasdörrarna och fönstren och utgör en integrerad del av ditt nya hem.

Som mer än ett bostadsprojekt är huvudmålet att tillhandahålla ytterligare tjänster och att tillgodose alla dina väsentliga behov på plats, så att du inte behöver lämna komplexet. Omgivande Soul Marbella hittar du en otrolig par 71-bana, bestående av 18 hål och designad av Enrique Canales Busquets. Det är utan tvekan en av de bästa golfbanorna på Costa del Sol och har skapats specifikt för att respektera den naturliga miljön, djurlivet och vegetationen.

Soul Marbellas prioritering är din livskvalitet, så vi har inkluderat ett spa-område där du kan koppla av i ett trevligt termiskt bad. Om du vill hålla dig aktiv och i form kommer du att finra gymmet mittemot en av de viktigaste poolerna.

Njut av det bästa AEDAS Homes har att erbjuda i detta exklusiva projekt med utmärkt kvalitet och fantastiska material.

Bekvämligheter:
5 Gemensamma simbassänger
Valfri privat pool
Anlagda trädgårdar
Gymnasium
Privat och samhällsparkering
Förvarings rum
Gated Community
Kontrollerad tillgång till Santa Clara
Individuell fastighetssäkerhet
Laddning av elfordon

Karta - 4 bäddar 4 bad suverän villa med 225m2 terrasser, 350m2 privat trädgård och en 91m2 solarium (Soul Marbella)

Juridisk rådgivning i Spanien

Martinez Echevarria är en Internationell advokatbyrå, som grundades år 1983 på Costa del Sol och har sedan dess strävat efter att erbjuda en professionell juridisk rådgivning av allra högsta kvalitet.

Byrån i är i dagens läge en referenspunkt för fastighetsrätt samt juridiska rättväsendet och erbjuder en tvärvetenskaplig juridisk rådgivning till både företag och privatpersoner.


Vi känner till området och vi vet att en förstklassig service innebär inte bara att ge expertråd och hjälp, men också att se till att våra klienter har ständigt tillgång till aktuell information om frågor som kan påverka dem och/eller deras verksamhet.


Martinez Echevarria har ett team med runt 120 jurister, 16 kontor i fyra olika länder. Vi är stolta över att utgöra en grupp av internationella jurister, som specialicerar sig i att tillhandahålla skräddarskydda juridiska tjänter till en krävande internationell klientskrets.

Läs mer