Lägenhet i Marbella, Marbella

Klicka för fler bilder

Lägenhet i Marbella

Marbella, Malaga, Spanien

495 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Mäklare

   WebbNr

  • 136 m²

   5 rum

   Blue square

   17743-ES-MAR-011759-Marbella

Spara som favorit

En utmärkt takvåning med 3 sovrum på ett perfekt läge. Denna fantastiska fastighet ligger i ett utmärkt läge och bara 100 meter till stranden. Fastigheten består av en stor och öppen lounge och matplats, en ingång med tillgång till terrassen. Ett fullt utrustat kök. Ett sovrum med eget badrum. Två dubbelrum med gästbadrum. Ett förvaringsskåp. Det finns också en underjordisk parkeringsplats. På grund av lägenheten finns ett fantastiskt trädgårdsområde med 4 pooler inuti att välja mellan. En perfekt lägenhet för hyresinvesteringar eftersom den är så nära allt som Puerto Banus har att erbjuda.

Juridisk rådgivning i Spanien

Martinez Echevarria är en Internationell advokatbyrå, som grundades år 1983 på Costa del Sol och har sedan dess strävat efter att erbjuda en professionell juridisk rådgivning av allra högsta kvalitet.

Byrån i är i dagens läge en referenspunkt för fastighetsrätt samt juridiska rättväsendet och erbjuder en tvärvetenskaplig juridisk rådgivning till både företag och privatpersoner.


Vi känner till området och vi vet att en förstklassig service innebär inte bara att ge expertråd och hjälp, men också att se till att våra klienter har ständigt tillgång till aktuell information om frågor som kan påverka dem och/eller deras verksamhet.

Läs mer