Bottenvåning i Marbella, Marbella

Klicka för fler bilder

Bottenvåning i Marbella

Marbella, Malaga, Málaga provins, Spanien

295 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Mäklare

   WebbNr

  • 114 m²

   5 rum

   Serneholt Estate

   361-01185P

Spara som favorit

En mysig lägenhet belägen i hjärtat av Golf Valley. Beläget i Las Cascadas har lägenheten ett privat läge i en sydlig orientering nära poolen och trädgårdsområdet. Vardagsrummet har en öppen spis och terrassdörrarna leder till den charmiga täckta terrassen med direkt tillgång till trädgården. Master-sviten går också ut på terrassen. Det finns ytterligare två sovrum som delar ett familjebadrum. Urbaniseringen ligger precis mellan Aloha och Las Brisas Golf. En perfekt semesterlägenhet med ett bekvämt läge.

Karta - Bottenvåning i Marbella

Juridisk rådgivning i Spanien

Martinez Echevarria är en Internationell advokatbyrå, som grundades år 1983 på Costa del Sol och har sedan dess strävat efter att erbjuda en professionell juridisk rådgivning av allra högsta kvalitet.

Byrån i är i dagens läge en referenspunkt för fastighetsrätt samt juridiska rättväsendet och erbjuder en tvärvetenskaplig juridisk rådgivning till både företag och privatpersoner.


Vi känner till området och vi vet att en förstklassig service innebär inte bara att ge expertråd och hjälp, men också att se till att våra klienter har ständigt tillgång till aktuell information om frågor som kan påverka dem och/eller deras verksamhet.

Läs mer