Tomt i Marbella, Marbella

Klicka för fler bilder

Tomt i Marbella

Marbella, Malaga, Spanien

6 900 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Mäklare

   WebbNr

  • 1856 m²

   13 rum

   Serneholt Estate

   361-01949P

Spara som favorit

Tomt till salu i Atalaya de Rio Verde, Marbella med 6 sovrum, 7 badrum, 2 toaletter och med inriktning söderut, med gemensam pool, privat garage och privat trädgård. När det gäller fastighetsmått har den 1 856 m² byggd, 3,663 m² tomt, 1 856 m² interiör och 403 m² terrass. Har följande faciliteter landsutsikt, trädgårdsutsikt, bergsutsikt, panoramautsikt, poolutsikt, havsutsikt, bekvämligheter nära, nära lekplats, nära golf, nära hamn, nära skolor, nära hav / strand, nära affärer, nära staden, transport nära, luftkonditionering, individuella luftkonditioneringsenheter, helt nya, larm, grill, källare, täckt terrass, öppen spis, garderober, glasdörrar, internet - wifi, marmorgolv, privat terrass, fullt utrustat kök, tillvalsmöbler, matsal, gästrum, vardagsrum och säkerhetsentré.

Karta - Tomt i Marbella

Juridisk rådgivning i Spanien

Martinez Echevarria är en Internationell advokatbyrå, som grundades år 1983 på Costa del Sol och har sedan dess strävat efter att erbjuda en professionell juridisk rådgivning av allra högsta kvalitet.

Byrån i är i dagens läge en referenspunkt för fastighetsrätt samt juridiska rättväsendet och erbjuder en tvärvetenskaplig juridisk rådgivning till både företag och privatpersoner.


Vi känner till området och vi vet att en förstklassig service innebär inte bara att ge expertråd och hjälp, men också att se till att våra klienter har ständigt tillgång till aktuell information om frågor som kan påverka dem och/eller deras verksamhet.

Läs mer

6 900 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Mäklare

   WebbNr

  • 1856 m²

   13 rum

   Serneholt Estate

   361-01949P