Radhus i Marbella, Marbella

Klicka för fler bilder

Radhus i Marbella

Marbella, Malaga, Spanien

669 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Mäklare

   WebbNr

  • 307 m²

   6 rum

   Serneholt Estate

   361-02399P

Spara som favorit

En utsökt privat enklav med bara fjorton 3 & 4 sovrum unika anpassningsbara fastigheter, bestående av 8 parhus och 6 radhus med enorma 320-340 m² bostadsområden i Monte Elviria, La Mairena,. Dessa vidsträckta lyxegenskaper på flera nivåer har fullbordats till högsta standard och har fantastisk utsikt över bergen och havet från alla rum, utformade för att hjälpa dig att fullständigt omfatta en livsstil med absolut lugn. Från sommaren 2020 kommer Oakhill Heights invånare också att ha gratis tillgång till en ny strandklubb på kullen. Med en smakfull Medelhavsstil som är noggrant utformad för att ta inspiration från omgivningarna och främja en hälsosam och förbättrad livsstil.

Karta - Radhus i Marbella

Juridisk rådgivning i Spanien

Martinez Echevarria är en Internationell advokatbyrå, som grundades år 1983 på Costa del Sol och har sedan dess strävat efter att erbjuda en professionell juridisk rådgivning av allra högsta kvalitet.

Byrån i är i dagens läge en referenspunkt för fastighetsrätt samt juridiska rättväsendet och erbjuder en tvärvetenskaplig juridisk rådgivning till både företag och privatpersoner.


Vi känner till området och vi vet att en förstklassig service innebär inte bara att ge expertråd och hjälp, men också att se till att våra klienter har ständigt tillgång till aktuell information om frågor som kan påverka dem och/eller deras verksamhet.

Läs mer