Bottenvåning i Marbella, Marbella

Klicka för fler bilder

Bottenvåning i Marbella

Marbella, Nueva Andalucia, Malaga, Spanien

359 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Mäklare

   WebbNr

  • 155 m²

   5 rum

   Serneholt Estate

   361-02403P

Spara som favorit

Detta komplex i La Mairena ligger i ett vackert landskap vid foten av Sierra de las Nieves-bergen, en exklusiv och avskild privat egendom med bara 40 lyxlägenheter i La Mairena, bara en kort bilresa från de bästa stränderna i Marbella. Denna färdigställda boutveckling av 40 vackert utformade och välutrustade hem är uppdelad i rymliga trädgårdslägenheter och duplextakvåningar. Båda finns i generöst proportionerade två- och tre sovrumsalternativ och garanterar integritet precis som finishen erbjuder en elegant och bekväm livsmiljö. Alla lägenheter har marmorgolv av premium, moderna kök med apparater från Siemens och lyxiga badrum med duschkabin. Panoramautsikten kompletterar rymliga vardagsrum och stora terrasser för den klassiska spanska utomhusstilen. Sommaren 2020 kommer Oakhill-invånarna också att ha gratis tillgång till vår nya hill-top beach club. Med en smakfull Medelhavsstil som är noggrant utformad för att ta inspiration från omgivningarna och främja en hälsosam och förbättrad livsstil.

Karta - Bottenvåning i Marbella

Juridisk rådgivning i Spanien

Martinez Echevarria är en Internationell advokatbyrå, som grundades år 1983 på Costa del Sol och har sedan dess strävat efter att erbjuda en professionell juridisk rådgivning av allra högsta kvalitet.

Byrån i är i dagens läge en referenspunkt för fastighetsrätt samt juridiska rättväsendet och erbjuder en tvärvetenskaplig juridisk rådgivning till både företag och privatpersoner.


Vi känner till området och vi vet att en förstklassig service innebär inte bara att ge expertråd och hjälp, men också att se till att våra klienter har ständigt tillgång till aktuell information om frågor som kan påverka dem och/eller deras verksamhet.

Läs mer