Villa i Marbella, Marbella

Klicka för fler bilder

Villa i Marbella

Marbella, Málaga provins, Spanien

3 295 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Mäklare

   WebbNr

  • 566 m²

   11 rum

   Serneholt Estate

   361-02951P

Spara som favorit

Denna villa är en utopisk miljö där du kan fly och varva ner. Hemmet är kokosnött i olivträd, lavendel och vatten för att lugna sinnena. Nybyggd, erbjuder villan exceptionell kvalitet och levererar en fransk provinsiell stil; klassiskt utformad arkitektur och byggd runt det centrala underhållningsutrymmet. Olivträd och vattendrag flankerar denna yttre sittgrupp och mjuk belysning skapar en romantisk kväll. Täckta verandor skapar ett skuggigt område för att koppla av och hetrosa bougainvillea sveper runt terrassen och omfattar Medelhavsklimatet. Det finns parkering utanför gatan för ett par bilar på körvägen och en imponerande entré till fastigheten flaggas av skulpterade växter. Välskötta trädgårdar och flera sittplatser och matplatser erbjuder ett generöst utrymme för underhållning och det finns en stor pool för att svalna på de disiga sommardagarna. Fastigheten ligger på en tomt på över 1.000 m2 och en riklig byggnadsstorlek på 566 m2. Villa har totalt fem sovrum. Inredda i neutrala toner med accenter av oliv och kvalitetsestetik som tapeter och båda sovrummen har utsikt över den välskötta trädgården. Den har ett spektakulärt källarområde för underhållning och ren njutning. Ett klimatkontrollerat gym med trägolv och ett hamam tar hand om ditt välbefinnande. Ett stort fritidsrum erbjuder ett elegant barområde, biljardbord och hemmabio med 82 ́ Samsung TV med ljudsystem för den ultimata underhållningsupplevelsen. Spela och varva ner i komfort.

Karta - Villa i Marbella

Juridisk rådgivning i Spanien

Martinez Echevarria är en Internationell advokatbyrå, som grundades år 1983 på Costa del Sol och har sedan dess strävat efter att erbjuda en professionell juridisk rådgivning av allra högsta kvalitet.

Byrån i är i dagens läge en referenspunkt för fastighetsrätt samt juridiska rättväsendet och erbjuder en tvärvetenskaplig juridisk rådgivning till både företag och privatpersoner.


Vi känner till området och vi vet att en förstklassig service innebär inte bara att ge expertråd och hjälp, men också att se till att våra klienter har ständigt tillgång till aktuell information om frågor som kan påverka dem och/eller deras verksamhet.

Läs mer