Radhus i Mijas Costa, Mijas Costa

Klicka för fler bilder

Radhus i Mijas Costa

Mijas Costa, Málaga provins, Spanien

511 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Mäklare

   WebbNr

  • 160 m²

   5 rum

   Blue square

   17743-ES-FUE-009747-Fuengirola

Spara som favorit

FÅTT 5 000 EUROS CASHBACK PÅ DENNA FASTIGHET FRÅN BLÅ KVARTAL. Nybyggnad: Vackra designerhus i Calahonda, med fina samhällsområden, pool och alla tillgängliga tjänster inom gångavstånd. Distribuerad över 3 våningar, 3 sovrum, solterrass, integrerat kök i vardagsrummet och oberoende veranda. Beläget i hjärtat av Calahonda, bostadsområde, perfekt för familjer eller semesteranvändning.

Juridisk rådgivning i Spanien

Martinez Echevarria är en Internationell advokatbyrå, som grundades år 1983 på Costa del Sol och har sedan dess strävat efter att erbjuda en professionell juridisk rådgivning av allra högsta kvalitet.

Byrån i är i dagens läge en referenspunkt för fastighetsrätt samt juridiska rättväsendet och erbjuder en tvärvetenskaplig juridisk rådgivning till både företag och privatpersoner.


Vi känner till området och vi vet att en förstklassig service innebär inte bara att ge expertråd och hjälp, men också att se till att våra klienter har ständigt tillgång till aktuell information om frågor som kan påverka dem och/eller deras verksamhet.

Läs mer