Villa i Mijas Costa, Mijas Costa

Klicka för fler bilder

Villa i Mijas Costa

Mijas Costa, Málaga provins, Spanien

495 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Mäklare

   WebbNr

  • 150 m²

   5 rum

   Blue square

   17743-ES-FUE-009583-Fuengirola

Spara som favorit

Denna vackra villa ligger på en nivå på en tomt på 4000 m2 i de vackra regionerna i Mijas. Den består av ett stort sovrum med eget badrum med badkar och vi hittar också två andra sovrum med familjebadrum. Dessutom har vi ett stort ljust vardagsrum med matsalen. Ett mycket stort kök i amerikansk stil fullt utrustat och mycket funktionellt öppet mot vardagsrummet. Hela vardagsrummet har stora fönsterfönster och därför direkt tillgång till terrassen, naya-typen och den mycket stora poolen på 10x5m. Huset har ett stängt garage för två bilar, det finns också en annan liten tvättstyp där vi hittar alla maskiner för denna vackra villa. Villan har en regnvattenavlagring som kan rymma över 100 000 liter som kan användas för trädgården eller annan nödvändig aktivitet. Den här fastigheten ligger i en cul de sac, mindre än 10 minuters bilresa från Cala De Mijas och dess centrum samt dess restauranger, barer, stormarknader, strand etc.

Juridisk rådgivning i Spanien

Martinez Echevarria är en Internationell advokatbyrå, som grundades år 1983 på Costa del Sol och har sedan dess strävat efter att erbjuda en professionell juridisk rådgivning av allra högsta kvalitet.

Byrån i är i dagens läge en referenspunkt för fastighetsrätt samt juridiska rättväsendet och erbjuder en tvärvetenskaplig juridisk rådgivning till både företag och privatpersoner.


Vi känner till området och vi vet att en förstklassig service innebär inte bara att ge expertråd och hjälp, men också att se till att våra klienter har ständigt tillgång till aktuell information om frågor som kan påverka dem och/eller deras verksamhet.

Läs mer