Lägenhet i Mijas Costa, Mijas Costa

Klicka för fler bilder

Lägenhet i Mijas Costa

Mijas Costa, Málaga provins, Spanien

439 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Mäklare

   WebbNr

  • 107 m²

   4 rum

   Blue square

   17743-ES-FUE-010657-Fuengirola

Spara som favorit

Dessa lyxlägenheter ligger nära golfbanan i Calanova, vilket ger både lyx och modernt boende. Lägenheterna har två rymliga sovrum med sovrummet med eget badrum. Rummen har utformats för att få mest ljus i rummet vilket gör det till en ljus lägenhet oavsett var du är. Förutom sovrummen är öppen planlösning, som är rymlig och ljus, en av de bästa platserna att njuta av utsikten oavsett vad du gör. Boområdet har ett öppet kök samt direkt tillgång till den 31 kvm stora terrassen som delvis är täckt och täckt. Golv till takfönster hjälper till att få in det naturliga solljuset i lägenheten samt flytande i hela lägenheten. Lägenheterna har finish av hög kvalitet med material som ger elegans, överdåd och uber-komfort tack vare smart, tankeväckande skandinavisk design. Lägenheten har en parkeringsplats och ett förråd. Lägenheterna har utformats för att ge modernt boende med ny och högteknologi för säkerhets- och hemmedomiksystem, aerotermi för klimatkontroll i hela lägenheten, toppkök av kök samt för vissa lägenheter en pool i poolen ingår på terrassen. De gemensamma områdena inkluderar en infinitypool, gym och träningsområde, privat biografrum, wellness spa, golfsimulator, barnrum och lekplats och 24-timmars säkerhet. Malaga flygplats 30 min La Cala de Mijas 5min Marbella historiska centrum 15 min Puerto Banus 15 min Marbella Golf Country Club 10 min Tvåspråkig skola Las Chapas 10 min La Cabane Beach Club 12 min La Canada köpcentrum 8 min

Juridisk rådgivning i Spanien

Martinez Echevarria är en Internationell advokatbyrå, som grundades år 1983 på Costa del Sol och har sedan dess strävat efter att erbjuda en professionell juridisk rådgivning av allra högsta kvalitet.

Byrån i är i dagens läge en referenspunkt för fastighetsrätt samt juridiska rättväsendet och erbjuder en tvärvetenskaplig juridisk rådgivning till både företag och privatpersoner.


Vi känner till området och vi vet att en förstklassig service innebär inte bara att ge expertråd och hjälp, men också att se till att våra klienter har ständigt tillgång till aktuell information om frågor som kan påverka dem och/eller deras verksamhet.

Läs mer