Lägenhet i Mijas Costa, Mijas Costa

Klicka för fler bilder

Lägenhet i Mijas Costa

Mijas Costa, Málaga provins, Spanien

479 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Mäklare

   WebbNr

  • 150 m²

   4 rum

   Serneholt Estate

   m236674

Spara som favorit

Det är ett häpnadsväckande bostadskomplex med 77 enheter på 17 200 m2 mark och 12 448 byggbara kvm, fördelat på mark, första, andra våningar och takvåningar och med två, tre och fyra sovrumslägenheter, anpassade till alla behov och smak. De gemensamma områdena inkluderar gröna områden, pooler och privat parkering för alla invånare. Rymliga och öppna interiörrum med skandinavisk design. Storformat porslinsgolvgolv. Fullt utrustade kök med toppmärkesapparater. Videoövervakningssystem, ingång med 24-timmars säkerhet. Videoinmatningstelefon med färgskärm. Förinstallation av larmsystem i alla enheter. Klimatkontroll med aerotermi, golvvärme, laddningsplats för elfordon, utomhuspooler för vuxna och barn och innity pool med omklädningsrum och toaletter, spa-område med gym, turkiskt bad och bastu. Ungefärligt slutdatum är andra trimestern 2020. Kontakta oss för mer information!

Juridisk rådgivning i Spanien

Martinez Echevarria är en Internationell advokatbyrå, som grundades år 1983 på Costa del Sol och har sedan dess strävat efter att erbjuda en professionell juridisk rådgivning av allra högsta kvalitet.

Byrån i är i dagens läge en referenspunkt för fastighetsrätt samt juridiska rättväsendet och erbjuder en tvärvetenskaplig juridisk rådgivning till både företag och privatpersoner.


Vi känner till området och vi vet att en förstklassig service innebär inte bara att ge expertråd och hjälp, men också att se till att våra klienter har ständigt tillgång till aktuell information om frågor som kan påverka dem och/eller deras verksamhet.

Läs mer