Lägenhet i Mijas Costa, Mijas Costa

Klicka för fler bilder

Lägenhet i Mijas Costa

Mijas Costa, Málaga provins, Spanien

999 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Mäklare

   WebbNr

  • 133 m²

   6 rum

   Serneholt Estate

   361-02426P

Spara som favorit

En enastående utveckling av endast 77 lyxlägenheter med 2, 3 och 4 sovrum, fördelade över en stor utväg på 17.200m2. Detta nya komplex ligger bara 5 minuter från den vackra staden La Cala, 15 minuter från Marbella och bara 20 minuter från Malaga flygplats. Varje lägenhet har en modern, sofistikerad känsla och erbjuder ägarna det bästa materialet och finishen, som golvvärme, moderna, modernaste gourmetkök med högkvalitativa design som rekommenderas av Gunni & Trentino, komplett med NEFF-apparater och bänkskivor i Silestone. . Dubbelglasade dörrar från golv till tak öppnar ut mot de generöst stora terrasserna, vilket skapar en naturlig utsträckning av bostaden. Lägenheterna har förhöjd levnadsstandard, panoramautsikt över havet, enastående golfutsikt och sensationella funktioner inifrån och ut. Både takvåningar och bottenvåningen har sin egen privata pool och det finns alternativ för att inkludera utomhus sommarkök och öppen spis, vilket ger ägarna möjligheten att dra full nytta av det avundsvärda klimatet. Mellan dess exklusiva gemensamma utrymmen och faciliteter hittar du ett spa-och hälsocenter som är tillgängligt året runt och ett internt gym som erbjuder en modern träningsmiljö för att uppmuntra till en hälsosam livsstil. Om golf är ditt beroende kan du förstärka dina färdigheter på golfsimulatorn, mellan omgångar på den angränsande banan. Familjen är fullt tillgodosedd med gastrobar, barns underhållningscenter och en 12-sitsig privat biograf. Även dina arbetsbehov uppfylls med anläggningens fullt utrustade affärscentrum. I slutet av dagen, sparka tillbaka och dra full nytta av invånarna ́ vin bodega, fördes till dig av din egen dedikerade conciergetjänst.

Karta - Lägenhet i Mijas Costa

Juridisk rådgivning i Spanien

Martinez Echevarria är en Internationell advokatbyrå, som grundades år 1983 på Costa del Sol och har sedan dess strävat efter att erbjuda en professionell juridisk rådgivning av allra högsta kvalitet.

Byrån i är i dagens läge en referenspunkt för fastighetsrätt samt juridiska rättväsendet och erbjuder en tvärvetenskaplig juridisk rådgivning till både företag och privatpersoner.


Vi känner till området och vi vet att en förstklassig service innebär inte bara att ge expertråd och hjälp, men också att se till att våra klienter har ständigt tillgång till aktuell information om frågor som kan påverka dem och/eller deras verksamhet.

Läs mer