Radhus i Mijas Costa, Mijas Costa

Klicka för fler bilder

Radhus i Mijas Costa

Mijas Costa, Málaga provins, Spanien

505 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Mäklare

   WebbNr

  • 139 m²

   5 rum

   Serneholt Estate

   361-02639P

Spara som favorit

Denna exklusiva utväg tjänar till att skapa balans mellan ditt sinne, kropp och ande under Medelhavssolen som omfattar lyxkonceptet med boende i resortstil där alla dina behov tillgodoses. Detta är en unik utveckling av exklusiva hus med tre och fyra sovrum med spektakulär havsutsikt, villor, modern arkitektonisk stil och den senaste tekniken i hemmet. Dessa lyxfastigheter erbjuder väl fördelade interiörutrymmen där vardagsrum, matplats och fullt utrustat kök smälter in i ett vardagsrum som maximerar utsikten. Förbindelsen mellan yttre och inre rymden är sömlös med generösa täckta och otäckta terrasser. Var och en av bostäderna är färdiga till en mycket hög standard. Porslingolv, neutrala toner och texturer genomgående så att ägaren kan personalisera utrymmet för att skapa den perfekta livsmiljön. Rymliga sovrum har garderober med master svit med en klädkammare och vackert badrum. Utomhus trädgårdar har en privat pool i vissa fastigheter. Denna exklusiva resorts sportklubb erbjuder fitness-, hälso- och sociala områden som du kan njuta av. Fördelarna med att äga en fastighet inkluderar en förstklassig conciergetjänst som hjälper dig med alla aspekter av de tjänster du kan behöva, från golfbokningar och restaurangbokningar till hemleveransservice. Ägare får också ett medlemskort som erbjuder rabatter på utvalda restauranger, strandklubbar och spa i detta privilegierade område på Costa del Sol. Beräknad slutförande är slutet av 2022.

Juridisk rådgivning i Spanien

Martinez Echevarria är en Internationell advokatbyrå, som grundades år 1983 på Costa del Sol och har sedan dess strävat efter att erbjuda en professionell juridisk rådgivning av allra högsta kvalitet.

Byrån i är i dagens läge en referenspunkt för fastighetsrätt samt juridiska rättväsendet och erbjuder en tvärvetenskaplig juridisk rådgivning till både företag och privatpersoner.


Vi känner till området och vi vet att en förstklassig service innebär inte bara att ge expertråd och hjälp, men också att se till att våra klienter har ständigt tillgång till aktuell information om frågor som kan påverka dem och/eller deras verksamhet.

Läs mer