Bottenvåningslägenhet i Mijas Costa, Mijas Costa

Klicka för fler bilder

Bottenvåningslägenhet i Mijas Costa

Mijas Costa, Málaga provins, Spanien

538 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Mäklare

   WebbNr

  • 308 m²

   5 rum

   Serneholt Estate

   361-03792P

Spara som favorit

Monterrey Residencial är ett lyxigt komplex med 9 exklusiva hem med utsikt över Medelhavet, med trädgårdar, en svämmande pool som accentuerar utsikten och en byggnad inspirerad av andalusisk arkitektur. 2 och 3 sovrum bostäder, med 2 badrum, garage och förråd. Beläget i en magnifik enklav, i Mijas Costa, hjärtat av Costa del Sol, bredvid Fuengirola och bara 20 minuter från Marbella. En plats som har utmärkta kommunikationer med Malaga stad, flygplatsen, Estepona, Benalmádenba eller Puerto Banús. Njut av en trevlig dag på stranden, öva din sving på någon av de närliggande golfbanorna, njut av medelhavsmat med familj eller vänner på någon av de många matställena, tillbringa en avkopplande dag med shopping på Miramar köpcentrum eller El Corte Inglés Las Lagunas, har kul på en konsert under den exklusiva musikfestivalen Marenostrum som hålls i Sohail Castle. Variationen och antalet alternativ är oändliga! nära till alla tjänster du behöver och med all underhållning du kan tänka dig och alla njuter av det unika klimatet i detta område. De nio bostäderna som utgör Monterrey har noggrant designats och byggts enligt högsta konstruktionsstandarder, ytbehandlingar och funktioner. Takvåningarna har stora soldäcksterrasser och små bubbelpooler i jacuzzi-stil, medan bostäderna på bottenvåningen har en egen privat trädgård. Alla bostäder ståtar med rymliga vardagsrum med stora golvplattor i stengods, ett integrerat, fullt utrustat kök med en central halvö, Silestone bänkskivor, golv- och väggskåp i taket, diskmaskin, tvättmaskin/torktumlare, kyl, keramikhäll, ugn och fläkt. Alla sovrum har elektriska persienner, och huvudsovrummen har eget badrum och ett omklädningsrum eller inbyggd garderob. Bostäderna är utrustade med värme- och kylsystem samt golvvärme i badrum. Fastigheterna är utrustade med hemautomationssystem och inbrottslarm för din bekvämlighet och sinnesro. Beräknat färdigställande: Hösten 2023

Juridisk rådgivning i Spanien

Martinez Echevarria är en Internationell advokatbyrå, som grundades år 1983 på Costa del Sol och har sedan dess strävat efter att erbjuda en professionell juridisk rådgivning av allra högsta kvalitet.

Byrån i är i dagens läge en referenspunkt för fastighetsrätt samt juridiska rättväsendet och erbjuder en tvärvetenskaplig juridisk rådgivning till både företag och privatpersoner.


Vi känner till området och vi vet att en förstklassig service innebär inte bara att ge expertråd och hjälp, men också att se till att våra klienter har ständigt tillgång till aktuell information om frågor som kan påverka dem och/eller deras verksamhet.

Läs mer