Lantgård / bondgård till salu i Toscana, Siena, Montepulciano, Montepulciano

Klicka för fler bilder

Lantgård / bondgård till salu i Toscana, Siena, Montepulciano

Montepulciano, Italien

880 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Byggår

   Mäklare

   WebbNr

  • 284 m²

   10 rum

   1850

   Great Estate

   880000185010284

Spara som favorit

Tegel bondgård till salu nära Montepulciano, en av de mest charmiga toskanska byarna. Platsen är panoramautsikt, privat och tyst, men det är också nära de viktigaste tjänsterna och kommersiella aktiviteter; faktiskt är den närmaste staden bara 1,5 km (3 min.). Huset täcker en yta på 300 kvm i två våningar och består av följande: på bottenvåningen har vi hall, kök med tillgång till en stor veranda med öppen spis, studie, badrum, kvastskåp och ett stort, oavslutat förråd (100 kvm) .m), som tidigare var en ladugård; på första våningen hittar vi vardagsrum med öppen spis, 4 sovrum och ett badrum.
Byggnaden restaurerades 2006, men det finns en oavslutad del: förrådsrummet (tidigare ladugården) på bottenvåningen, som kan användas som vardagsrum eller som gästlägenhet med privat åtkomst.
Fastigheten inkluderar 2ha mark, uppdelad i trädgård med 8x8m pool och olivlund.
ENERGY KLASS "F"
Vattenförsörjningen beviljas av stadens akvedukt och en brunn för bevattning av trädgården. Uppvärmningssystemet drivs för närvarande av Diesel, men det kan lätt förvandlas till en LPG-drivet genom att helt enkelt byta panna. Restaureringen har genomförts för att bevara den typiska toskanska smaken. Många rum har de ursprungliga bomullstolarna och antika träbjälkar och plattor. Den fyrkantiga poolen, förfinad med en enkel stenkant och ett träsolarium, står som en av de moderna inslag av denna fastighet. Tack vare sin centrala och väl anslutna position kan den här egenskapen vara perfekt som både huvudbostad och semester hem. Byggnaden ligger bara 1,5 km (3 min) från närmaste stad och de viktigaste kommersiella aktiviteterna och tjänsterna, 5 km (9 min) från Montepulciano, 20 km (25 min) från Pienza och Cortona, som är tre av de mest berömda byar i Toscana. De närmaste flygplatserna är Perugia (68 km, 1 timme), Florens (100 km, 1 timme 15 min) och Rom (192 km, 2 timmar). Great Estate Group, genom ägarens specialist, upprättar en due diligence på varje fastighet , som gör det möjligt att perfekt känna den urbanistiska och matriläget i varje fastighet. Vederbörlig aktsamhet kan krävas i händelse av verkligt intresse i fastigheten. Fastigheten ägs av privatpersoner och köpet beskattas enligt gällande lagar.

880 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Byggår

   Mäklare

   WebbNr

  • 284 m²

   10 rum

   1850

   Great Estate

   880000185010284