Tomt i Moraira, Moraira

Klicka för fler bilder

Tomt i Moraira

Moraira, Costa Blanca, Spanien

380 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Mäklare

   WebbNr

  • 0 m²

   0 rum

   Hansson & Hertzell

   BIND-45334

Spara som favorit

Tomt till salu i Moraira, nära stranden.

Denna stora 1,410 meter stora tomt ligger i ett av de bästa områdena i Moraira på bara 300 meter från den populära Cala Andrago med ett urval av restauranger och barer och bara fem minuter från centrum av Moraira med alla bekvämligheter. Tomten drar nytta av havsutsikt mot Cabo de Moraira från första våningen.

Juridisk rådgivning i Spanien

Martinez Echevarria är en Internationell advokatbyrå, som grundades år 1983 på Costa del Sol och har sedan dess strävat efter att erbjuda en professionell juridisk rådgivning av allra högsta kvalitet.

Byrån i är i dagens läge en referenspunkt för fastighetsrätt samt juridiska rättväsendet och erbjuder en tvärvetenskaplig juridisk rådgivning till både företag och privatpersoner.


Vi känner till området och vi vet att en förstklassig service innebär inte bara att ge expertråd och hjälp, men också att se till att våra klienter har ständigt tillgång till aktuell information om frågor som kan påverka dem och/eller deras verksamhet.


Martinez Echevarria har ett team med runt 120 jurister, 16 kontor i fyra olika länder. Vi är stolta över att utgöra en grupp av internationella jurister, som specialicerar sig i att tillhandahålla skräddarskydda juridiska tjänter till en krävande internationell klientskrets.

Läs mer