Villa i Moraira, Moraira

Klicka för fler bilder

Villa i Moraira

Moraira, Costa Blanca, Spanien

415 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Mäklare

   WebbNr

  • 153 m²

   4 rum

   Hansson & Hertzell

   BIND-12505

Spara som favorit

Fantastisk villa med oslagbart läge bara en kort promenad till den vackra staden Moraira.Huset är mycket bra beläget på en helt plan tomt, med en stor parkeringsplats vid ingången till det, ett garage och en mycket välskött trädgård med fontän, trappor leder oss till ingången till huset där vi hittar en riklig hall , Till vänster är det gott om vardagsrum / matsal med tillgång till terrasser via skjutdörr, bredvid vardagsrummet finns det fullt utrustade oberoende kök.

Gå till höger om huset efter korridoren, på vänster sida är ett dubbelrum med toalettområde och ett badrum med badrum med dusch, på andra sidan av korridoren är det andra sovrummet med stort badrum som gynnar ett badkar.När vi går tillbaka till vardagsrummet, öppnar skjutdörrarna, har vi uteterrasserna och vi hittar flera utomhusaktiviteter, där du kan njuta av såväl som solen som skuggan, en täckt naya, det mysiga grillområdet och naturligtvis att inte glömma den härliga 8x4m, rektangulära poolen.

Juridisk rådgivning i Spanien

Martinez Echevarria är en Internationell advokatbyrå, som grundades år 1983 på Costa del Sol och har sedan dess strävat efter att erbjuda en professionell juridisk rådgivning av allra högsta kvalitet.

Byrån i är i dagens läge en referenspunkt för fastighetsrätt samt juridiska rättväsendet och erbjuder en tvärvetenskaplig juridisk rådgivning till både företag och privatpersoner.


Vi känner till området och vi vet att en förstklassig service innebär inte bara att ge expertråd och hjälp, men också att se till att våra klienter har ständigt tillgång till aktuell information om frågor som kan påverka dem och/eller deras verksamhet.


Martinez Echevarria har ett team med runt 120 jurister, 16 kontor i fyra olika länder. Vi är stolta över att utgöra en grupp av internationella jurister, som specialicerar sig i att tillhandahålla skräddarskydda juridiska tjänter till en krävande internationell klientskrets.

Läs mer