Radhus i Nerja, Nerja

Klicka för fler bilder

Radhus i Nerja

Nerja, Málaga provins, Spanien

199 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Mäklare

   WebbNr

  • 108 m²

   4 rum

   Serneholt Estate

   361-02151P

Spara som favorit

Vrak till salu med en AAA-plats! PRIS minskat ... VÄSENTLIGT! Benen finns där, men du måste lägga ca. 70.000 € smink på denna pärla för att slutföra mästerverket. En tredje våning + solarium lades nyligen till denna byggnad som ligger på rökande heta Calle Granada i Gamla stan. Nya oöppnade fönster ingår i priset. Du har allt runt hörnet, ett par minuters promenad till den europeiska balkongen och 600 meter till stranden. Läge, plats, plats!

Karta - Radhus i Nerja

Juridisk rådgivning i Spanien

Martinez Echevarria är en Internationell advokatbyrå, som grundades år 1983 på Costa del Sol och har sedan dess strävat efter att erbjuda en professionell juridisk rådgivning av allra högsta kvalitet.

Byrån i är i dagens läge en referenspunkt för fastighetsrätt samt juridiska rättväsendet och erbjuder en tvärvetenskaplig juridisk rådgivning till både företag och privatpersoner.


Vi känner till området och vi vet att en förstklassig service innebär inte bara att ge expertråd och hjälp, men också att se till att våra klienter har ständigt tillgång till aktuell information om frågor som kan påverka dem och/eller deras verksamhet.

Läs mer