Nyrenoverad duplex penthouse i aloha med närhet till golfbanor!, Nueva Andalucia

Klicka för fler bilder

Nyrenoverad duplex penthouse i aloha med närhet till golfbanor!

Nueva Andalucia, Spanien

690 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Boarea

   Mäklare

  • 139 m²

   3 rum

   SkandiaMäklarna

Spara som favorit

Detta är en fantastisk duplex penthouse beläget i Aloha med närhet till populära golfbanor. Byggd med en hög standard i en öppen ljus planlösning. Egenskaper; marmorgolv, varm och luftkonditionering, golvvärme och modern kök med separat vin kylskåp.

Innefattar två sovrum, två badrum, ett vardagsrum, ett fullt utrustat kök samt terrass på 115 m². Detta Penthouse kan lätt omvandlas till tre sovrum.Anläggningen i sig erbjuder en enastående utbud av faciliteter, inklusive fyra kommunala simbassänger ,bar vid poolen, restaurang som serverar utmärkt mat och är öppet året runt, en reception och concierge, en gourmetbutik, en vinkällare där du kan köpa och säkert lagra din personliga samling, en toppmodern fullt utrustat gym med spa och inomhuspool, en barnklubb för att underhålla barnen under skolloven. Samhället äger en buss som hämtar dig från flygplatsen eller tar dig ner till Puerto Banus eller centrum när du behöver. Den utvägen är gated och har 24h säkerhet. Fastigheten kommer också med privat garage och ett förråd bredvid parkeringsplats.


Kort bilfärd till havet, restauranger, skoler, ca 9 minuter bilfärd till berömda Puerto Banus. i Puerto Banus möts ni av super yachts, shopping i världsklass, barer, restauranger och klubbar.

Visning rekommenderas!Kontakta oss för mer information!

Karta - Nyrenoverad duplex penthouse i aloha med närhet till golfbanor!

Om mäklaren - SkandiaMäklarna

SkandiaMäklarna har över 30 års erfarenhet av att sälja hus och lägenheter i Spanien.
Kontakta SkandiaMäklarna för köp av din nästa drömbostad i Spanien.

Gå till mäklare