Lägenhet i Nueva Andalucia, Nueva Andalucia

Klicka för fler bilder

Lägenhet i Nueva Andalucia

Nueva Andalucia, Malaga, Málaga provins, Spanien

540 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Mäklare

   WebbNr

  • 146 m²

   4 rum

   Optimum Marbella

   O353174868

Spara som favorit

Rymlig lägenhet på första våningen i den gated och trygga gemenskapen i Albatross Hill i ett upphöjt läge i Nueva Andalucia. Denna lyxiga fastighet erbjuder fantastisk utsikt över La Concha-berget och havet. Entrén leder till ett fullt utrustat kök med ett ljust frukostområde och en tvättstuga, ett rymligt vardagsrum / matsal med öppen spis och två sovrum med eget badrum. Loungen och sovrummet delar täckt terrass med utsikt över havet och bergen. Ett av sovrummen har en sluten terrass som för närvarande används som vinterträdgård eller läsområde. En gästtoalett slutför distributionen. Fastigheten har luftkonditionering överallt, golvvärme i badrummen, garderober, tvåglasfönster, elektriska fönsterluckor, automatisk ingång, 24 timmars reception och säkerhet, anlagda trädgårdar, en tennisbana, fyra gemensamma pooler med en fantastisk inomhus uppvärmd pool med bastu och gym och gym.

& nbsp;

Juridisk rådgivning i Spanien

Martinez Echevarria är en Internationell advokatbyrå, som grundades år 1983 på Costa del Sol och har sedan dess strävat efter att erbjuda en professionell juridisk rådgivning av allra högsta kvalitet.

Byrån i är i dagens läge en referenspunkt för fastighetsrätt samt juridiska rättväsendet och erbjuder en tvärvetenskaplig juridisk rådgivning till både företag och privatpersoner.


Vi känner till området och vi vet att en förstklassig service innebär inte bara att ge expertråd och hjälp, men också att se till att våra klienter har ständigt tillgång till aktuell information om frågor som kan påverka dem och/eller deras verksamhet.

Läs mer