Villa i Nueva Andalucia, Nueva Andalucia

Klicka för fler bilder

Villa i Nueva Andalucia

Nueva Andalucia, Malaga, Spanien

4 400 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Mäklare

   WebbNr

  • 455 m²

   13 rum

   REAS

   M450148

Spara som favorit

Vacker villa med utsikt över havet och bergen i Nueva Andalucia, Marbella.

Villa belägen i det exklusiva Nueva Andalucía, bara fem minuters bilresa från lyxiga Puerto Banus, samt till en av de bästa stränderna på Costa Del Sol. Denna nyrenoverade villa är byggd enligt högsta standard och designad av den kända arkitekten Angel Taborda, känd över hela världen för sin avantgardistil. När du går in i denna anmärkningsvärda villa smälter den moderna arkitekturen harmoniskt tillsammans med panoramautsikt över La Concha-berget.

Från huvudentrén flyter vardagsrummet i dess vita interiör tillsammans med det vackra naturliga ljuset som kommer in från fönstren i full storlek som vetter mot utsikten och poolområdet. Vänster till höger presenterar det fullt utrustade köket en matplats som passar sexton personer.
Från köket finns direkt tillgång till det andra köket och tvättstugan med tvättmaskin och torktumlare.

Utanför har du en rymlig terrass med palmer, en stor uppvärmd infinitypool och jacuzzi. Den enastående grillplatsen är idealisk för underhållning och middagar under stjärnorna, medan den delvis täckta baren och loungen på terrassen på andra våningen kan lyfta atmosfären från mycket mysighet till en fantastisk fest med total avskildhet.

Juridisk rådgivning i Spanien

Martinez Echevarria är en Internationell advokatbyrå, som grundades år 1983 på Costa del Sol och har sedan dess strävat efter att erbjuda en professionell juridisk rådgivning av allra högsta kvalitet.

Byrån i är i dagens läge en referenspunkt för fastighetsrätt samt juridiska rättväsendet och erbjuder en tvärvetenskaplig juridisk rådgivning till både företag och privatpersoner.


Vi känner till området och vi vet att en förstklassig service innebär inte bara att ge expertråd och hjälp, men också att se till att våra klienter har ständigt tillgång till aktuell information om frågor som kan påverka dem och/eller deras verksamhet.

Läs mer

4 400 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Mäklare

   WebbNr

  • 455 m²

   13 rum

   REAS

   M450148