Lägenhet i Nueva Andalucia, Nueva Andalucia

Klicka för fler bilder

Lägenhet i Nueva Andalucia

Nueva Andalucia, Malaga, Málaga provins, Spanien

465 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Mäklare

   WebbNr

  • 160 m²

   4 rum

   REAS

   M455676

Spara som favorit

Denna vackra nya utveckling i Nueva Andalucia är det bästa exemplet på anpassning till en unik natur, full av spektakulära tropiska trädgårdar, som täcker mer än 13 000 kvadratmeter, och en liten sjö.

Utvecklingen erbjuder lägenheter med två eller tre sovrum upp till 300 kvadratmeter med terrasser eller trädgårdar som gör att du kan njuta av ett unikt läge i Marbella. Enastående kvaliteter som gör ditt nya hem till en unik och exklusiv plats som är tillgänglig för väldigt få.

Lägenheterna är redan färdiga och färdiga att flytta in, så att du kan skaffa dig "din nyckel till hands" och börja bo i ett drömhus med en typisk medelhavsarkitektur och designad av en känd grupp arkitekter.

Gemenskapen kombinerar perfekt ett soligt landskap, omgivet av trädgårdar och palmer, där du hittar rymliga lägenheter med stora terrasser, stora trädgårdar och utsikt över Golf Valley, alla byggda enligt högsta standard.

Utvecklingen ligger i hjärtat av Golf Valley och omges av golfbanorna Los Naranjos, Las Brisas, Aloha och La Quinta, som tillhör de mest prestigefyllda bostäderna Marbella, ligger bara 5 minuter från Puerto Banús.

Juridisk rådgivning i Spanien

Martinez Echevarria är en Internationell advokatbyrå, som grundades år 1983 på Costa del Sol och har sedan dess strävat efter att erbjuda en professionell juridisk rådgivning av allra högsta kvalitet.

Byrån i är i dagens läge en referenspunkt för fastighetsrätt samt juridiska rättväsendet och erbjuder en tvärvetenskaplig juridisk rådgivning till både företag och privatpersoner.


Vi känner till området och vi vet att en förstklassig service innebär inte bara att ge expertråd och hjälp, men också att se till att våra klienter har ständigt tillgång till aktuell information om frågor som kan påverka dem och/eller deras verksamhet.

Läs mer