Lägenhet i Nueva Andalucia, Nueva Andalucia

Klicka för fler bilder

Lägenhet i Nueva Andalucia

Nueva Andalucia, Malaga, Málaga provins, Spanien

549 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Mäklare

   WebbNr

  • 171 m²

   6 rum

   REAS

   M475384

Spara som favorit

Vacker lägenhet med tre sovrum till salu i Vista Real, en privat bostadsbyggnad i bergen i Nueva Andalucia Golf Valley.

Det gated komplexet har tropiska trädgårdar, en gemensam pool och fantastisk panoramautsikt på grund av sin förhöjda positionering. Omgiven av kända golfbanor, inklusive Los Naranjos, Magna Marbella, Las Brisas och Aloha, är läget perfekt för ivriga golfare. Populärt bland både invånare och turister, Vista Real har alla bekvämligheter nära till hands; lyxhamnen i Puerto Banus ligger bara en kort bilresa bort, liksom de mer traditionella spanska städerna San Pedro och Marbella som erbjuder gott om val när det gäller barer, restauranger, skolor och shopping.

Denna enhet med tre sovrum består av ett vardagsrum med matplats och en öppen planlösning med en härlig öppen spis och direkt tillgång till terrassen, ett fullt utrustat kök, tre sovrum, tre badrum och en gästtoalett. Fastigheten har byggts efter en hög specifikation med en smakfull inredning och inkluderar parkering för två bilar i garaget och ett förråd. Denna stilfulla lägenhet ligger tillbaka från det livliga turistområdet och ändå inom räckhåll för Nueva Andalucia, Puerto Banus och Marbella, och är ett mycket tilltalande alternativ för alla som vill köpa på Costa del Sol.

Juridisk rådgivning i Spanien

Martinez Echevarria är en Internationell advokatbyrå, som grundades år 1983 på Costa del Sol och har sedan dess strävat efter att erbjuda en professionell juridisk rådgivning av allra högsta kvalitet.

Byrån i är i dagens läge en referenspunkt för fastighetsrätt samt juridiska rättväsendet och erbjuder en tvärvetenskaplig juridisk rådgivning till både företag och privatpersoner.


Vi känner till området och vi vet att en förstklassig service innebär inte bara att ge expertråd och hjälp, men också att se till att våra klienter har ständigt tillgång till aktuell information om frågor som kan påverka dem och/eller deras verksamhet.

Läs mer