Lägenhet i Nueva Andalucia, Nueva Andalucia

Klicka för fler bilder

Lägenhet i Nueva Andalucia

Nueva Andalucia, Malaga, Málaga provins, Spanien

475 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Mäklare

   WebbNr

  • 96 m²

   5 rum

   REAS

   M478712

Spara som favorit

En fantastisk lägenhet med en modern inredning belägen i en traditionell och karaktäristisk urbanisering i Nueva Andalucia, vilket gör den till en perfekt blandning av båda världarna. Fastigheten renoverades för några år sedan och är mycket välskött.

Lägenheten är uppdelad på två våningar. Vardagsrummet med ett öppet kök, två sovrum och ett badrum finns på entréplanet. Stora fönster ger detta utrymme naturligt ljus och öppnar upp till terrassen med utsikt över trädgården och tillgång till poolområdet. Det stora sovrummet med eget badrum är en privat oas precis uppför en liten trappa på andra våningen i lägenheten.

Beläget i ett lugnt bostadsområde med gångavstånd till Puerto Banus och dess butiker, restauranger och bekvämligheter är detta det ultimata heltidsboendet eller hyresinvesteringarna!

Juridisk rådgivning i Spanien

Martinez Echevarria är en Internationell advokatbyrå, som grundades år 1983 på Costa del Sol och har sedan dess strävat efter att erbjuda en professionell juridisk rådgivning av allra högsta kvalitet.

Byrån i är i dagens läge en referenspunkt för fastighetsrätt samt juridiska rättväsendet och erbjuder en tvärvetenskaplig juridisk rådgivning till både företag och privatpersoner.


Vi känner till området och vi vet att en förstklassig service innebär inte bara att ge expertråd och hjälp, men också att se till att våra klienter har ständigt tillgång till aktuell information om frågor som kan påverka dem och/eller deras verksamhet.

Läs mer