Villa i Orihuela Costa, Orihuela costa

Klicka för fler bilder

Villa i Orihuela Costa

Orihuela costa, Alicante, Costa Blanca, Spanien

545 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Mäklare

   WebbNr

  • 130 m²

   6 rum

   MASA International

   1300B

Spara som favorit

Granado Community Lyxvillor i Las Colinas där du är i ett naturskönt område både med golf och sköna promenader. villan har 3 sovrum med 2 badrum. Du kan även få villorna med ett sovrum och badrum till. Dessa villor ligger på tomter som är stora , på hela 1050 kvm med egen pool. Du har en av Spaniens bästa golfbana , Las Colinas som är i toppskick. Ner till dom fantastiska beacherna i Mil Palmeras är det endast 5 min med bil. I området finns det både affär och restaurang. Vill man ha ett större utbud så har man både San Miguel och La Fuente endast 3-4 min bort med bil.

Karta - Villa i Orihuela Costa

Juridisk rådgivning i Spanien

Martinez Echevarria är en Internationell advokatbyrå, som grundades år 1983 på Costa del Sol och har sedan dess strävat efter att erbjuda en professionell juridisk rådgivning av allra högsta kvalitet.

Byrån i är i dagens läge en referenspunkt för fastighetsrätt samt juridiska rättväsendet och erbjuder en tvärvetenskaplig juridisk rådgivning till både företag och privatpersoner.


Vi känner till området och vi vet att en förstklassig service innebär inte bara att ge expertråd och hjälp, men också att se till att våra klienter har ständigt tillgång till aktuell information om frågor som kan påverka dem och/eller deras verksamhet.

Läs mer