Takvåning i Orihuela Costa, Orihuela costa

Klicka för fler bilder

Takvåning i Orihuela Costa

Orihuela costa, Alicante, Costa Blanca, Spanien

213 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Mäklare

   WebbNr

  • 141 m²

   4 rum

   Serneholt Estate

   361-01314P

Spara som favorit

På ett toppläge i Dehesa de Campoamor hittar vi detta härliga duplex takvåning med takterrass. Det finns cirka 141 byggda kvm fördelade på två våningar. ' På bottenvåningen har vi ett stort och ljust vardagsrum med dess utrustade kök. Från vardagsrummet har vi fin utsikt över området och direkt utgång till en mysig balkong. På denna våning finns också ett helkaklat badrum med dusch och möjlighet att göra ett tredje sovrum. På övervåningen finns två rymliga sovrum med inbyggda garderober och ytterligare ett helkaklat badrum med badkar. Från huvudbadrummet kan du nå en annan charmig balkong med utsikt över kusten. På toppen av lägenheten kan du njuta av den soliga takterrassen med gott om plats för terrassmöbler, yttre kök, solstolar och grill. Naturligtvis är utsikten över området och Medelhavskusten du kan härifrån enastående. Här bor du i ett mycket trevligt och lugnt område nära restauranger, kaféer, stormarknader och alla bekvämligheter inom gångavstånd. Den vackra sandstranden i Campoamor ligger bara några minuter bort. Det finns en mycket bra anslutning till N332. Du kan nå Torrevieja på 10 minuter och Alicantes flygplats på 40 minuters bilresa. Pris 213 000 Euro (+ moms) Välkommen att kontakta Serneholt Estate Alicante för mer information!

Karta - Takvåning i Orihuela Costa

Juridisk rådgivning i Spanien

Martinez Echevarria är en Internationell advokatbyrå, som grundades år 1983 på Costa del Sol och har sedan dess strävat efter att erbjuda en professionell juridisk rådgivning av allra högsta kvalitet.

Byrån i är i dagens läge en referenspunkt för fastighetsrätt samt juridiska rättväsendet och erbjuder en tvärvetenskaplig juridisk rådgivning till både företag och privatpersoner.


Vi känner till området och vi vet att en förstklassig service innebär inte bara att ge expertråd och hjälp, men också att se till att våra klienter har ständigt tillgång till aktuell information om frågor som kan påverka dem och/eller deras verksamhet.

Läs mer