Lägenhet i Pilar de la Horadada, Pilar de la Horadada

Klicka för fler bilder

Lägenhet i Pilar de la Horadada

Pilar de la Horadada, Alicante, Costa Blanca, Spanien

74 900 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Mäklare

   WebbNr

  • 30 m²

   2 rum

   Serneholt Estate

   361-01692P

Spara som favorit

Vi presenterar denna mysiga välskötta lägenhet i hjärtat av den välkända Mil Palmeras. Bara några steg från stranden har vi denna härliga lägenhet på andra våningen som ger ett ljust vardagsrum med sitt öppna kök, ett rymligt sovrum och ett komplett badrum. Från både vardagsrummet och sovrummet har du tillgång till en solig balkong i söderläge där du kan njuta av ditt kaffe på morgonen och den vackra utsikten över Medelhavskusten och omgivningen. Lägenheten säljs möblerad och det finns parkering på gatan. Mil Palmeras är ett välkänt område i den södra delen av Costa Blanca där varje år många turister tillbringar sin semester. Fastigheten ligger i centrum av staden, nära stranden och alla bekvämligheter, bra restauranger, kaféer och pubar. Det är perfekt för investeringar eller för din nästa semester. Den internationella flygplatsen i Alicante kan nås på 45 minuters bilresa. Kontakta oss för mer information!

Karta - Lägenhet i Pilar de la Horadada

Juridisk rådgivning i Spanien

Martinez Echevarria är en Internationell advokatbyrå, som grundades år 1983 på Costa del Sol och har sedan dess strävat efter att erbjuda en professionell juridisk rådgivning av allra högsta kvalitet.

Byrån i är i dagens läge en referenspunkt för fastighetsrätt samt juridiska rättväsendet och erbjuder en tvärvetenskaplig juridisk rådgivning till både företag och privatpersoner.


Vi känner till området och vi vet att en förstklassig service innebär inte bara att ge expertråd och hjälp, men också att se till att våra klienter har ständigt tillgång till aktuell information om frågor som kan påverka dem och/eller deras verksamhet.

Läs mer