Villa i Pompeiana, Pompeiana

Klicka för fler bilder

Villa i Pompeiana

Pompeiana, Ligurien, Italien

620 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Mäklare

   WebbNr

  • 360 m²

   10 rum

   City & Country Homes

   OBJ31171_1704807016

Spara som favorit

Rustikt Townhouse till salu i Pompeiana. Huset är beläget i Pompeiana, en charmig by endast 3 km från det vackra Medelhavet. Det rustika huset till salu i Pompeiana är perfekt för en stor familj eller kan omvandlas till en affärsverksamhet, som B & B tack vare den stora boarean med 7 sovrum, 5 badrum utöver flera kök och vardagsrum.
Townhouset till salu i Pompeiana renoverades nyligen med omsorg och respekt för sitt ursprung och inga ytterligare renoveringar är nödvändiga.Huset har flera panoramaterrasser, från vilken man kan beundra byarnas tak, klostret och det azurblå Medelhavet. En stor entré till fastigheten med flera parkeringsplatser och ett stort garage.

Om mäklaren - City & Country Homes

Fastighetsbyrån City & Country Homes finns i Båstad i södra Sverige.

Vi är auktoriserade fastighetsmäklare och civilekonomer. Vårt företag är medlem i FMF-Fastighetsmäklarförbundet.

Företaget har nödvändiga ansvarsförsäkringar, detta ger dig som köpare trygghet och säkerhet vid din bostadsaffär.

Vår specialité är bostäder till salu belägna utomlands i de länder vi svenskar speciellt efterfrågar ett andra boende eller permanentboende.

Vi förmedlar bostäder i Brasilien, Dubai (Förenade Arabemiraten), England (Storbritannien), Florida (USA), Frankrike, Italien, Monaco, Portugal, Spanien och Thailand. Vi förmedlar även hus och lägenheter till salu i
Sverige.

Vi samarbetar med lokalt registrerade advokater, säljare med säljuppdrag hos oss, lokalt registrerade mäklare och licensierade byggare i samtliga länder vi förmedlar bostäder i. Merparten av våra kollegor är svenskar, allt för att ge dig ett tryggt och säkert köp utomlands.

Gå till mäklare

620 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Mäklare

   WebbNr

  • 360 m²

   10 rum

   City & Country ...

   OBJ31171_1704807016