Villa i Praia da luz, Praia da luz

Klicka för fler bilder

Villa i Praia da luz

Praia da luz, Portugal

295 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Boarea

   Mäklare

  • 128 m²

   4 rum

   City & Country Homes

Spara som favorit

Charmigt radhus med 3 sovrum, byggt i två våningar, ligger mindre än 100 meter från stranden Praia da Luz. Huset, delvis nyrenoverad, byggt i två våningar består av 3 sovrum och 2 badrum, stort vardagsrum/matrum med öppen spis, mycket rymligt och fullt utrustat kök, stora terrasser och vidsträckt utsikt över den byn Luz och stranden. Dess läge, är mindre än 100 meter från sandstranden är utan tvekan en av dess största tillgångar, samt sin utmärkta läge och en privat terrass intill levande/matrum och kök.

Om mäklaren - City & Country Homes

Fastighetsbyrån City & Country Homes finns i Båstad i södra Sverige.

Vi är auktoriserade fastighetsmäklare och civilekonomer. Vårt företag är medlem i FMF-Fastighetsmäklarförbundet.

Företaget har nödvändiga ansvarsförsäkringar, detta ger dig som köpare trygghet och säkerhet vid din bostadsaffär.

Vår specialité är bostäder till salu belägna utomlands i de länder vi svenskar speciellt efterfrågar ett andra boende eller permanentboende.

Vi förmedlar bostäder i Brasilien, Dubai (Förenade Arabemiraten), England (Storbritannien), Florida (USA), Frankrike, Italien, Monaco, Portugal, Spanien och Thailand. Vi förmedlar även hus och lägenheter till salu i
Sverige.

Vi samarbetar med lokalt registrerade advokater, säljare med säljuppdrag hos oss, lokalt registrerade mäklare och licensierade byggare i samtliga länder vi förmedlar bostäder i. Merparten av våra kollegor är svenskar, allt för att ge dig ett tryggt och säkert köp utomlands.

Gå till mäklare