Villa i San Biagio della Cima, San biagio della cima

Klicka för fler bilder

Villa i San Biagio della Cima

San biagio della cima, Ligurien, Italien

450 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Mäklare

   WebbNr

  • 180 m²

   5 rum

   Notar Costa Blanca

   CMUTLAND4SPB78HA9JA1LLRA

Spara som favorit

Varmt välkomna in till detta underbara boende i Moraira som ligger på ett lika underbart och högt läge. Villan disponeras med fyra sovrum, tre badrum, härligt kök med gott om förvaring och ett trevligt vardagsrum som leder en ut till den härliga trädgården och poolen med fantastiska vyer över stad och vidare mot Medelhavet. Detta är ett boende som behöver upplevas på plats. Perfekt till den stora familjen eller den som älskar att socialisera med många goda vänner, här finns det plats för alla.

Moraira är en liten pittoresk kuststad som har mycket att erbjuda. Orten är en av de mest orörda på Costa Blanca, med 8 km vacker kust omgiven av berg och vinodlingar.
Det bor cirka 14 000 personer i och runt Moraira och i närheten av byn Teulada. En stor andel av dessa är utländska medborgare som bor här året runt. Stränderna på Costa Blanca är några av de vackraste i Spanien och stränderna runt Moraira är inget undantag. Vid foten av stadens slott ligger Playa de l'Ampolla, Morairas populäraste strand. En gömd pärla är den lilla men kända stranden i området som kallas El Portet. Stranden kan liknas vid en karibisk vik, med turkost och lugnt vatten omgiven av kullar och böljande grönska. Stränderna söder om Moraira är mer steniga och är idealiska för snorkling. I Moraira finns en fiskmarknad som är en av de mest populära i Costa Blanca-regionen. Småbåtshamnen är mycket trevlig och charmig och här kan du hitta några fantastiska restauranger. Huvudgatan är liten och färgstark med ett utmärkt utbud av lokala butiker

Välkommen ned för visning.

Karta - Villa i San Biagio della Cima

450 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Mäklare

   WebbNr

  • 180 m²

   5 rum

   Notar Costa Blanca

   CMUTLAND4SPB78HA9JA1LLRA