Flat in Santa Pola, Santa pola

Klicka för fler bilder

Flat in Santa Pola

Santa pola, Spanien

129 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Mäklare

   WebbNr

  • 65 m²

   3 rum

   KAROLIN PERSSON

   219

Spara som favorit

Fantastisk lägenhet i privat urbanisering med vackra gemensamma utrymmen.

Denna lägenhet har ett rymligt vardagsrum med privat terrass och utsikt över Medelhavet. Lägenheten har två stora sovrum med inbyggda garderober och ett badrum. Den har ett separat kök, fullt utrustat.

Urbaniseringen ligger mycket nära Polamax köpcentrum (gym, mataffär, biografe och andra affärer). 300 meter till stranden och endast 10 minuter gång till/från Santa Pola centrum.

Närmaste större städer är Elche 10 km och Alicante 15 km. 10 minuter från flygplatsen.

Läget är fantastisk och är ett mycket eftertraktat område på grund av dess läge och lugn.

129000€

Karta - Flat in Santa Pola

Om mäklaren - KAROLIN PERSSON

Köp din drömbostad i Spanien.

Vi på Karolin Persson S.L har funnits och har erfarenhet sedan 2006 av branschen här i Spanien och är med dig hela vägen genom en trygg affär.

Vi sammarbetar med kunniga advokater, banker och notariat i Spanien.

Vi finns alltid här, även efter köpet med allt som kan tänkas dyka upp, t.ex juridiska frågor, köp av möbler, renovering (med rotavdrag), städ (rutavdrag) och nyckel och tillsynsservice samt har alla hantverkare i vårt nätverk.

Tolkar bl.a Svenska, Spanska, Engelska, Norska, Danska och Finska.

Vi representerar nästintill alla byggare vad gäller nybyggnation längst Costa Blanca samt ingår i ett stort sammarbetsnät av spanska mäklare. Så utbudet är obegränsat. Vi söker upp det ni vill ha.

För er som bestämt er för att köpa ert drömboende i Spanien kan vi erbjuda en visningsresa där vi står för boende, möte på banken, visning av olika områden och bostäder. En visningsresa tar normalt 3-4 dagar.

Gå till mäklare