Flat in Santa Pola, Santa pola

Klicka för fler bilder

Flat in Santa Pola

Santa pola, Alicante, Costa Blanca, Spanien

115 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Mäklare

   WebbNr

  • 120 m²

   6 rum

   KAROLIN PERSSON

   872

Spara som favorit

Utmärkt möjlighet för renoverade bostäder belägna i centrum, Det är en lägenhet på 4:e våningen som har 120 m2 , 4 stora rum (huvudrummet med tillgång till terrassen), 2 badrum, kök, vardagsrum/matsal, tvättstuga och terrass.

Det är en centralt belägen lägenhet, med ett utmärkt läge vid alla butiker runt omkring. Det har också luftkonditionering i hela huset och helt ny el- och vatteninstallation.

Karta - Flat in Santa Pola

Juridisk rådgivning i Spanien

Martinez Echevarria är en Internationell advokatbyrå, som grundades år 1983 på Costa del Sol och har sedan dess strävat efter att erbjuda en professionell juridisk rådgivning av allra högsta kvalitet.

Byrån i är i dagens läge en referenspunkt för fastighetsrätt samt juridiska rättväsendet och erbjuder en tvärvetenskaplig juridisk rådgivning till både företag och privatpersoner.


Vi känner till området och vi vet att en förstklassig service innebär inte bara att ge expertråd och hjälp, men också att se till att våra klienter har ständigt tillgång till aktuell information om frågor som kan påverka dem och/eller deras verksamhet.

Läs mer

Om mäklaren - KAROLIN PERSSON

Köp din drömbostad i Spanien.

Vi på Karolin Persson S.L har funnits och har erfarenhet sedan 2006 av branschen här i Spanien och är med dig hela vägen genom en trygg affär.

Vi sammarbetar med kunniga advokater, banker och notariat i Spanien.

Vi finns alltid här, även efter köpet med allt som kan tänkas dyka upp, t.ex juridiska frågor, köp av möbler, renovering (med rotavdrag), städ (rutavdrag) och nyckel och tillsynsservice samt har alla hantverkare i vårt nätverk.

Tolkar bl.a Svenska, Spanska, Engelska, Norska, Danska och Finska.

Vi representerar nästintill alla byggare vad gäller nybyggnation längst Costa Blanca samt ingår i ett stort sammarbetsnät av spanska mäklare. Så utbudet är obegränsat. Vi söker upp det ni vill ha.

För er som bestämt er för att köpa ert drömboende i Spanien kan vi erbjuda en visningsresa där vi står för boende, möte på banken, visning av olika områden och bostäder. En visningsresa tar normalt 3-4 dagar.

Gå till mäklare