Villa med 2+1 sovrum till salu i centrum av Tavira, Algarve, Tavira

Klicka för fler bilder

Villa med 2+1 sovrum till salu i centrum av Tavira, Algarve

Tavira, Algarve, Portugal

500 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Mäklare

   WebbNr

  • 154 m²

   5 rum

   Algarve Gems

   0518936883

Spara som favorit

Traditionellt hus till salu, helt ombyggt, i centrala Tavira. Godkänd och handlevererad nyckelfärdig design med hög kvalitet och moderna finish. Bottenvåning med stort öppet vardagsrum med kök och uteplats med 22,50 kvm och 2 sovrum med badrum, första våningen med ett sovrum och ett badrum, och översta våningen med loft, med naturligt ljus, med 30,74 kvm och tillgång till en terrass. Utmärkt tillfälle.
Energiklass: A
#ref: MRT3216

Karta - Villa med 2+1 sovrum till salu i centrum av Tavira, Algarve

Juridisk rådgivning i Portugal

Martinez Echevarria är en Internationell advokatbyrå, som grundades år 1983 på Costa del Sol och har sedan dess strävat efter att erbjuda en professionell juridisk rådgivning av allra högsta kvalitet.

Byrån i är i dagens läge en referenspunkt för fastighetsrätt samt juridiska rättväsendet och erbjuder en tvärvetenskaplig juridisk rådgivning till både företag och privatpersoner.


Vi känner till området och vi vet att en förstklassig service innebär inte bara att ge expertråd och hjälp, men också att se till att våra klienter har ständigt tillgång till aktuell information om frågor som kan påverka dem och/eller deras verksamhet.

Läs mer