2-rumslägenhet nära havet, Tavira

Klicka för fler bilder

2-rumslägenhet nära havet

Tavira, Algarve, Portugal

178 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Byggår

   Mäklare

   WebbNr

  • 80 m²

   3 rum

   1998

   Balsa Invest

   B1320

Spara som favorit

2-rumslägenhet bra belägen precis vid havet och nära till all service. Lägenheten ligger på bottenvåningen och är inrymd i en byggnad med endast 2 våningar. Huset består av 2 sovrum med inbyggda garderober, 1 badrum, 1 rymligt vardagsrum och matsal och 1 uteplats perfekt för fritid.

Denna lägenhet ligger inom bekvämt gångavstånd till alla bekvämligheter och stranden, och erbjuder utsikt över landskapet, från vardagsrummet och sovrummet, en ljus och modern atmosfär, pool, trädgårdar och gräsytor. Fastighet belägen i ett komplex i ett bostadsområde med mycket avskildhet, nära Cabanas vid vattnet med Ria Formosa och stranden i Cabanas utanför dörren.

Funktioner:
- Boarea - 80 kvm
- Brutto bebyggd yta - 88 kvm
- Byggt år - 1998
- Energicertifikat - E

Ring oss för mer information.
BALSA INVEST. Pålitliga företag.

Juridisk rådgivning i Portugal

Martinez Echevarria är en Internationell advokatbyrå, som grundades år 1983 på Costa del Sol och har sedan dess strävat efter att erbjuda en professionell juridisk rådgivning av allra högsta kvalitet.

Byrån i är i dagens läge en referenspunkt för fastighetsrätt samt juridiska rättväsendet och erbjuder en tvärvetenskaplig juridisk rådgivning till både företag och privatpersoner.


Vi känner till området och vi vet att en förstklassig service innebär inte bara att ge expertråd och hjälp, men också att se till att våra klienter har ständigt tillgång till aktuell information om frågor som kan påverka dem och/eller deras verksamhet.

Läs mer