Nyproduktion med gemensam pool på takterrassen beläget nära stranden, Torrevieja Stad

Klicka för fler bilder

Nyproduktion med gemensam pool på takterrassen beläget nära stranden

Torrevieja Stad, Costa Blanca, Spanien

139 900 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Mäklare

   WebbNr

  • 83 m²

   3 rum

   HusmanHagberg

   OBJ24481_1784960271

Spara som favorit

I centrum av Torrevieja, precis intill Playa Los Locos ligger detta nya projekt. Byggnaden kommer ha 6 våningar, de två sista våningarna är takvåningar med privata takterrasser. Bostäderna har 2 eller 3 sovrum och 2 badrum och balkonger. Boytorna varierar mellan 73 kvm - 148 kvm. På sista våningen finns takterrasserna och hittar vi även ett område med ett gemensamt poolområde att njuta av.

Karta - Nyproduktion med gemensam pool på takterrassen beläget nära stranden

Juridisk rådgivning i Spanien

Martinez Echevarria är en Internationell advokatbyrå, som grundades år 1983 på Costa del Sol och har sedan dess strävat efter att erbjuda en professionell juridisk rådgivning av allra högsta kvalitet.

Byrån i är i dagens läge en referenspunkt för fastighetsrätt samt juridiska rättväsendet och erbjuder en tvärvetenskaplig juridisk rådgivning till både företag och privatpersoner.


Vi känner till området och vi vet att en förstklassig service innebär inte bara att ge expertråd och hjälp, men också att se till att våra klienter har ständigt tillgång till aktuell information om frågor som kan påverka dem och/eller deras verksamhet.

Läs mer