Takvåning i Torrevieja, Torrevieja

Klicka för fler bilder

Takvåning i Torrevieja

Torrevieja, Spanien

178 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Mäklare

   WebbNr

  • 63 m²

   4 rum

   Hansson & Hertzell

   HH-PLL-NOVABLUE-ATICO

Spara som favorit

2 säng - 2 badrum - terrass - takterrass - takpool - bbq - havsutsikt & nbsp;

Fem exklusiva hem tre meter med meter från stranden "PLAYA DEL CURA" i staden, och med havsutsikt. Hus med två sovrum, två naturliga illuminerat badrum och terrasser med utsikt. Njut av platsen där solen passar vintern! ALLA KOMMER FITTED WARDROBES, FITTED KÖK, A / A, pool med JACUZZYND COMMUNITY SOLARIUM. EEC CLASS B. Penthouse med två stora terrasser på översta våningen, där du också kommer hitta en simbassäng med solarium och barbecue. Bottenvåningshus med stor takhöjd, så du får inte ta hissen och höga takter med fyra meter höga.

Torrevieja ligger ca 45 km söder om Alicante och staden var ursprungligen en liten fiskeby som har vuxit till drygt 100 000 invånare. På sommaren ökar antalet dramatiskt, som många spanjorer har sina sommarorter här. Många utlänningar & nbsp; har också avgjort de senaste åren, eftersom klimatet här är mycket gynnsamt för personer med hud och lugna problem och reumatism.
Playa del Cura
Den mest centrala stranden. Här är strandpromenaden med många fina restauranger och som kan anses vara den mest populära i staden - 50 meter från stranden är också vårt kontor. Hamnen är också ett trevligt ställe att bo - med en lång brygga för den trevliga promenad. Club Nautica, som ligger i området, kan hyra båtar och jetskidor för dem som gillar fart och vatten.

Välkommen till Hansson & & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen! & Amp; nbsp;

Karta - Takvåning i Torrevieja