Takvåning i Torrevieja, Torrevieja

Klicka för fler bilder

Takvåning i Torrevieja

Torrevieja, Costa Blanca, Spanien

178 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Mäklare

   WebbNr

  • 63 m²

   4 rum

   Hansson & Hertzell

   HH-PLL-NOVABLUE-ATICO

Spara som favorit

2 säng - 2 badrum - terrass - takterrass - takpool - bbq - havsutsikt & nbsp;

Fem exklusiva hem tre meter med meter från stranden "PLAYA DEL CURA" i staden, och med havsutsikt. Hus med två sovrum, två naturliga illuminerat badrum och terrasser med utsikt. Njut av platsen där solen passar vintern! ALLA KOMMER FITTED WARDROBES, FITTED KÖK, A / A, pool med JACUZZYND COMMUNITY SOLARIUM. EEC CLASS B. Penthouse med två stora terrasser på översta våningen, där du också kommer hitta en simbassäng med solarium och barbecue. Bottenvåningshus med stor takhöjd, så du får inte ta hissen och höga takter med fyra meter höga.

Torrevieja ligger ca 45 km söder om Alicante och staden var ursprungligen en liten fiskeby som har vuxit till drygt 100 000 invånare. På sommaren ökar antalet dramatiskt, som många spanjorer har sina sommarorter här. Många utlänningar & nbsp; har också avgjort de senaste åren, eftersom klimatet här är mycket gynnsamt för personer med hud och lugna problem och reumatism.
Playa del Cura
Den mest centrala stranden. Här är strandpromenaden med många fina restauranger och som kan anses vara den mest populära i staden - 50 meter från stranden är också vårt kontor. Hamnen är också ett trevligt ställe att bo - med en lång brygga för den trevliga promenad. Club Nautica, som ligger i området, kan hyra båtar och jetskidor för dem som gillar fart och vatten.

Välkommen till Hansson & & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen! & Amp; nbsp;

Karta - Takvåning i Torrevieja

Juridisk rådgivning i Spanien

Martinez Echevarria är en Internationell advokatbyrå, som grundades år 1983 på Costa del Sol och har sedan dess strävat efter att erbjuda en professionell juridisk rådgivning av allra högsta kvalitet.

Byrån i är i dagens läge en referenspunkt för fastighetsrätt samt juridiska rättväsendet och erbjuder en tvärvetenskaplig juridisk rådgivning till både företag och privatpersoner.


Vi känner till området och vi vet att en förstklassig service innebär inte bara att ge expertråd och hjälp, men också att se till att våra klienter har ständigt tillgång till aktuell information om frågor som kan påverka dem och/eller deras verksamhet.


Martinez Echevarria har ett team med runt 120 jurister, 16 kontor i fyra olika länder. Vi är stolta över att utgöra en grupp av internationella jurister, som specialicerar sig i att tillhandahålla skräddarskydda juridiska tjänter till en krävande internationell klientskrets.

Läs mer