Lägenhet i Torrevieja, Torrevieja

Klicka för fler bilder

Lägenhet i Torrevieja

Torrevieja, Costa Blanca, Spanien

59 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Mäklare

   WebbNr

  • 62 m²

   3 rum

   Hansson & Hertzell

   HH-EMC-ALE-4662

Spara som favorit

2 sovrum - 1 badrum - 2 terrasser

Vacker lägenhet på översta våningen i Altos del Limonar, Torrevieja. Består av 2 sovrum, 1 badrum med badkar, amerikanskt kök och två stora terrasser, en av dem vetter mot öst och den andra som vetter mot väster. Säljes möblerad och med alla apparater. Klar att flytta in !!

Torrevieja
Torrevieja ligger ca 45 km söder om Alicante och staden var ursprungligen en liten fiskeby som har odlats till drygt 100 000 invånare. På sommaren ökar antalet dramatiskt, så många spanjorer & nbsp; har sina sommarorter här. Många svenskar har också bosatt sig de senaste åren, eftersom klimatet här är & nbsp; mycket gynnsamt för personer med hud och lugna problem samt reumatism. & Nbsp;
Tack vare att staden ligger mellan två saltvatten, skapas här ett unikt mikroklimat som anses vara en av världens bästa, enligt WHO. Torrevieja har långa och mycket populära stränder som La Mata stranden i norr till Playa Los Naufragos i söder. Det är en livlig och kosmopolitisk stad med vackra torg, underbara vandringsleder och charmiga shoppinggator med bra restaurangval.
Välkommen till oss på Hansson & & Hertzell och till världens hälsosammaste land!

Karta - Lägenhet i Torrevieja

Juridisk rådgivning i Spanien

Martinez Echevarria är en Internationell advokatbyrå, som grundades år 1983 på Costa del Sol och har sedan dess strävat efter att erbjuda en professionell juridisk rådgivning av allra högsta kvalitet.

Byrån i är i dagens läge en referenspunkt för fastighetsrätt samt juridiska rättväsendet och erbjuder en tvärvetenskaplig juridisk rådgivning till både företag och privatpersoner.


Vi känner till området och vi vet att en förstklassig service innebär inte bara att ge expertråd och hjälp, men också att se till att våra klienter har ständigt tillgång till aktuell information om frågor som kan påverka dem och/eller deras verksamhet.


Martinez Echevarria har ett team med runt 120 jurister, 16 kontor i fyra olika länder. Vi är stolta över att utgöra en grupp av internationella jurister, som specialicerar sig i att tillhandahålla skräddarskydda juridiska tjänter till en krävande internationell klientskrets.

Läs mer