Bungalow i Torrevieja, Torrevieja

Klicka för fler bilder

Bungalow i Torrevieja

Torrevieja, Spanien

120 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Mäklare

   WebbNr

  • 71 m²

   3 rum

   Hansson & Hertzell

   HH-EMC-URE-URE2045

Spara som favorit

2 sovrum - 1 badrum - trädgård - pool & nbsp;

Bottenvåning bungalow söder orientering i bostäder Miraflores. Fullständigt renoverat och möblerat, redo att flytta till. Totalt byggt 72 meter med terrass på 42 meter. Består av 2 stora sovrum med inbyggda garderober, badrum, kök och vardagsrum. Huset har delade luftkonditioneringsapparater. Stora och gröna gemensamma områden med flera pooler, trädgårdar, damm etc. Cirka 3 kilometer från havet och nära många tjänster.

Torrevieja
Torrevieja ligger cirka 45 km söder om Alicante och staden var ursprungligen en liten fiskeby som har vuxit till drygt 100 000 invånare. På sommaren ökar antalet dramatiskt, eftersom många spanjorer har sina sommarresorter här. Många utlänningar har också bosatt sig under de senaste åren, eftersom klimatet här är mycket gynnsamt för människor med hud- och lugnproblem och reumatism.
Tack vare att staden ligger mellan två saltsjöar skapas här ett unikt mikroklimat, som enligt WHO anses vara en av de bästa i världen. Torrevieja har långa och mycket populära stränder som La Mata-stranden till norrut till Playa Los Naufragos i söder. Det är en livlig och kosmopolitisk stad med vackra torg, underbara & nbsp; vandringsleder och & nbsp; charmiga shoppinggator med bra restaurangval.
Välkommen till Hansson & & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Karta - Bungalow i Torrevieja