Hus - Radhus i Torrox, Torrox

Klicka för fler bilder

Hus - Radhus i Torrox

Torrox, Málaga provins, Spanien

120 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Mäklare

   WebbNr

  • 68 m²

   5 rum

   Team España

   R3471451

Spara som favorit

Ett 3 sovrum radhus med en takterrass och enastående utsikt över byn och bergen, Torrox Pueblo

Torrox Pueblo är en vacker vitkalkad by i sluttningen bara 5 minuters bilresa från kusten vid Torrox Costa, vilket gör situationen idealisk för den som söker land och kust. Designad över 3 våningar, denna attraktiva 68 -75m2 vitkalkade byfastighet är idealisk för köpare som vill fördjupa sig i landsbygden i Andalusien.

Boendet består av:

GRUNDGOLV: Ett 11m2 sovrum med eget badrum 4m2 badrum med dusch, ett 4m2 omklädningsrum och en egen ingång som leder direkt till huvudgatan.

FÖRSTA GOLV: En andra ingång med direkt tillgång från gatan leder till ett 7m2 dubbelrum med eget badrum 3,5m2 badrum med dusch och ett andra sovrum på 6,5m2 med inbyggda hyllor. Tillgång till sovrum 3 är genom sovrum 2.

Andra våningen: Steg leder till vardagsrummet med 15m2 vardagsrummet med öppet fullt utrustat kök. Det finns ett 2m2 tvättstuga. Vardagsrummet har direkt tillgång till den fantastiska sydostläge 18m2 terrass som har vackra berg och utsikt över byn. Det finns också en inbyggd grill.

De flesta möbler ingår.

Juridisk rådgivning i Spanien

Martinez Echevarria är en Internationell advokatbyrå, som grundades år 1983 på Costa del Sol och har sedan dess strävat efter att erbjuda en professionell juridisk rådgivning av allra högsta kvalitet.

Byrån i är i dagens läge en referenspunkt för fastighetsrätt samt juridiska rättväsendet och erbjuder en tvärvetenskaplig juridisk rådgivning till både företag och privatpersoner.


Vi känner till området och vi vet att en förstklassig service innebär inte bara att ge expertråd och hjälp, men också att se till att våra klienter har ständigt tillgång till aktuell information om frågor som kan påverka dem och/eller deras verksamhet.

Läs mer