Modernistisk Lägenhet i Valencia (Carreres 10), Valencia

Klicka för fler bilder

Modernistisk Lägenhet i Valencia (Carreres 10)

Valencia, Spanien

298 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Mäklare

   WebbNr

  • 137 m²

   4 rum

   AEDAS Homes

   90_637098579853259666

Spara som favorit

Carreres 10 är ett exklusivt komplex med 4 och 5-rumslägenheter. De rymliga gemensamma utrymmena är utformade att passa alla familjemedlemmar. Designerhem med en kosmopolitisk känsla som kombinerar högsta kvalitet med avantgardistisk arkitektur. Carreres 10 kommer att göra dig stolt redan innan du går in i ditt hem.

Tänk dig att ha staden vid dina fötter och kunna njuta av den Valensiska solen året runt. Anläggningen ligger i distriktet Quatre Carreres, ett lugnt område bara några minuter från stadens centrum. Området har stora shoppingområden, grönområden och alla faciliteter du behöver för att starta ett nytt liv.

Karta - Modernistisk Lägenhet i Valencia (Carreres 10)

Juridisk rådgivning i Spanien

Martinez Echevarria är en Internationell advokatbyrå, som grundades år 1983 på Costa del Sol och har sedan dess strävat efter att erbjuda en professionell juridisk rådgivning av allra högsta kvalitet.

Byrån i är i dagens läge en referenspunkt för fastighetsrätt samt juridiska rättväsendet och erbjuder en tvärvetenskaplig juridisk rådgivning till både företag och privatpersoner.


Vi känner till området och vi vet att en förstklassig service innebär inte bara att ge expertråd och hjälp, men också att se till att våra klienter har ständigt tillgång till aktuell information om frågor som kan påverka dem och/eller deras verksamhet.


Martinez Echevarria har ett team med runt 120 jurister, 16 kontor i fyra olika länder. Vi är stolta över att utgöra en grupp av internationella jurister, som specialicerar sig i att tillhandahålla skräddarskydda juridiska tjänter till en krävande internationell klientskrets.

Läs mer