Villa med 3 sovrum i Vila do Bispo, Vila do Bispo

Klicka för fler bilder

Villa med 3 sovrum i Vila do Bispo

Vila do Bispo, Västra Algarve, Portugal

535 000 € EUR

Fakta

  • Boarea

   Antal rum

   Byggår

   Mäklare

   WebbNr

  • 196 m²

   3 rum

   2001

   B&P Real Estate Agency

   AV-53

Spara som favorit

Denna unika villa med 3 sovrum och 1 sovrum vann priset 2001 för bästa villa i Algarve och byggdes med högsta standard för miljövänlighet.

Den fjärilformade villaen består av en första våning och en underbar mezzanin med plats för ett kontor eller en andra lounge.

Den ljusa entrén, upplyst av ett fantastiskt takfönster, delas upp i två och får åtkomst till båda vingarna i huset. Det finns 3 dubbelrum med inbyggda garderober och två av dem har eget badrum. Det finns ett tredje gästbadrum på denna våning.

Det finns ett fjärde rum som kan användas som kontor eller omvandlas till ett annat sovrum.

Det fullt utrustade köket har privat tillgång till de vackra trädgårdarna och rinner direkt till matsalen. Detta matsal har också tillgång till trädgården genom stora fönsterdörrar som tänder rummet.

Det rymliga öppna vardagsrummet som är anslutet till matplatsen. är utrustad med en gaseldande eldstad och är värd för direkt tillgång till mezzaninen ovan.

Denna mezzanin är perfekt för ett kontor eller till och med en andra loungen och har tillgång till två privata terrasser på husets översta nivå.

Vid ingången till fastigheten finns ett rymligt privat garage samt en täckt carport. Fastighetsområdet är mycket välskött med en nyligen anlagd trädgård som innehåller fem mogna palmer, fulla av snyggt placerade träd och buskar och omger den stora bönformade poolen.

Omedelbart till poolen är ett härligt solbadområde perfekt för solstolar, och till och med en utomhusmatsområde perfekt för att njuta av en utomhusmåltid i Algarves solen året runt.

Villan har ett kyl- och värmesystem installerat betecknat CoolHouse som består av ett luftpumpsystem som skickar det varma eller kalla håret till huset genom kjolar i väggarna på golvnivå.

Ytterligare funktioner inkluderar dubbla fönster, automatisk bevattning, redan installerat larmsystem.

Det finns 4 välskötta tennisbanor mindre än 100 meter bort.

Den här egenskapen är verkligen unik och kräver ett besök för att uppskattas fullt ut.

Karta - Villa med 3 sovrum i Vila do Bispo

Juridisk rådgivning i Portugal

Martinez Echevarria är en Internationell advokatbyrå, som grundades år 1983 på Costa del Sol och har sedan dess strävat efter att erbjuda en professionell juridisk rådgivning av allra högsta kvalitet.

Byrån i är i dagens läge en referenspunkt för fastighetsrätt samt juridiska rättväsendet och erbjuder en tvärvetenskaplig juridisk rådgivning till både företag och privatpersoner.


Vi känner till området och vi vet att en förstklassig service innebär inte bara att ge expertråd och hjälp, men också att se till att våra klienter har ständigt tillgång till aktuell information om frågor som kan påverka dem och/eller deras verksamhet.

Läs mer